Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitsel Programlar

Bilgisayarda neşeli boyama :)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarda neşeli boyama :)    20 Ksm 2008, 22:58Alıntıyla Cevap Gönder

Bilim Çocuk dergisinin bu ay ki sayısında, bir site öneriliyor. Benim çok hoşuma gitti, derste kullandırılabilir öğrencilere, farklı şekillerde resim yapma için güzel bir site...

Tavsiye ederim +1

http://bomomo.com
Tarik_Turan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarda neşeli boyama :)    20 Ksm 2008, 23:12Alıntıyla Cevap Gönder

mükemmelmiş ...valla çocuklardan önce ben bişeyler çizdim ve gerçekten çok zevkli bir uygulama yapmışlar...En azından farklı ve orjinal birşey olmuş...Paylaşım için teşekkürler...
baydin55
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarda neşeli boyama :)    20 Ksm 2008, 23:14Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler çok güzel yararlı bir site
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarda neşeli boyama :)    20 Ksm 2008, 23:16Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de çizdim hemen bir kaç resim Smile msnden arkadaşlara da yolladım linki, hep beraber resim yaptık Smile yarın okulda çocuklarla çizeriz artık. Beğenmenize sevindim...
nsrglbdlbk
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayarda neşeli boyama :)    21 Arl 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

ilk açtığımda gereksiz diye düşündüm.farklı araçları karıştırınca ilginç bir ürün çıktı ortaya Smile farklı bir resim programında ortaya çıkarmak için saatleri harcamak gerekir herhalde.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitsel Programlar

Bilgisayarda neşeli boyama :)

page generation = 0.14729 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)