|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
mailicin
Site Gezgini

|
| Yönten Teknik ve Araç Gereç Olacakmış 20 Ksm 2008, 12:25 | |
| Arkadaşlar dün müfettiş geldi. Planlarıma bakarlken bu kazanım-etkinlik vb. olduğu yerde Kullanılan Araç Gereç ve Yöntem ve Tekniklerin olması gerektiğini söyledi. Bende planın kılavuz kitabın aynısı olduğunu kitaptada bu bölümlerin bulunmadığını söyledim. Cevap olarak ktapta olmadığını ama yıllık planımda olması gerektiğini söyledi. Ve not aldı. Teftişe geldiğinde bakacak:(
Şimdi size soruyorum bu kısımların da bulunduğu bi yıllık plan örneği var mı? (yıllık planları burdan indimiştim) Yada kendim eklesem ne yazmalıyım? Ne yapmalyım? | | |
|  | abdul80
Yeni Üye

|
| Yönten Teknik ve Araç Gereç Olacakmış 20 Ksm 2008, 12:38 | |
| | tamam de bildiğine devam et hocam takma kafana | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.16475 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|