Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
shenshockrock@man
Aktif Üye
Aktif Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    11 Ekm 2008, 23:29Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Ford Fusion u görsel açıdan beğeniyorum ve almayı da düşünüyorum. Lakin aracın 2. el piyasasındaki durgun hali beni tedirgin ediyor. Mesela fiesta bi alt sınıf olmasına rağmen müşteri sorunu yok, tabiri caizse çeyrek altın gibi Smile 2. elde bu 2 model arasında bariz bir fiyat farkı olmadığı için fusionun neden tutulmadığını merak ediyorum. Aracın artıları ve eksileri nedir, kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada almak istediğim versiyon 1.6 i Lüx, benzinli.
nakzonakzo
Aktif Üye
Aktif Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    12 Ekm 2008, 16:05Alıntıyla Cevap Gönder

zevk meselesi gerçi ama ben fusionun kasasını beğenmiyorum. dikdörtgen gibi duruyor. fiesta yı beğeniyorum daha spor duruyor. ( bende de fiesta var Smile )
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    12 Ekm 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bir ara fusion u çok beğeniyor almayı düşünüyordum ama arkadaşımın biri çok konforsuz olduğunu söyledi.

Ayrıca yeni fiesta çıkıyor bilmem haberin var mı?
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    12 Ekm 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

fiesta küçük araba fusion daha görsel bence daha kaba.Şahsen ben kaba arabaları daha çok seviyorum.
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    12 Ekm 2008, 16:18Alıntıyla Cevap Gönder

Ayrıca hocam ford dan uzak dur istersen yedek parçası pahalı çok yakıyor daha ne olsun
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    13 Ekm 2008, 13:47Alıntıyla Cevap Gönder

ford fusion = tofaş kartal ın yükseltimiş hali gibi duruyor şahsi görüşüm ,illa ford alınacaksa focus al derim ben
shenshockrock@man
Aktif Üye
Aktif Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    13 Ekm 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim lakin aracı kullanan ya da test edenlerin değerlendirmeleri kararımda daha önemli olacak. sleep
the_must
Yeni Üye
Yeni Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    13 Ekm 2008, 22:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam arabanın içi biraz dar. ama hızlanması çok çok iyi. lüx ü baya bir full. yerden yüksek cip havası veriyor insana. ve kullanımı fiestaya göre daha zevkli. çünkü baya bir yüksekte kullanıyorsun. ayrıca bence fiestaya göre fusionun 2. eli daha değerli. fiesta artık şirketlerin elemanlarına verdiği araba oldu çıktı.
bence forda gidip ikisinin içine oturursan bana hak vereceksin.
shenshockrock@man
Aktif Üye
Aktif Üye

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    13 Ekm 2008, 22:57Alıntıyla Cevap Gönder

the_must yazmış:
fiesta artık şirketlerin elemanlarına verdiği araba oldu çıktı.

Haklısın hocam represantların yoldaşı fiat palio nun yerini ford fiesta aldı. Yerdiğimiz yok tebi ama arabadan soğumaya yetecek bi sebep Smile
sftcrt
Site Gezgini
Site Gezgini

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?    20 Ksm 2008, 12:20Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım bende fusionun kasasını çok beğeniyorum 4x4 havası var jeep alamıyacağımıza göre bunu almayı duşunuyorum. fakat konfor yakıt konusunda bilgim yok
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü

Ford Fusion 1.6 Lux Kullanan var mı?

page generation = 0.15427 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)