Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
burjuva
Aktif Üye
Aktif Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    05 Ksm 2008, 18:57Alıntıyla Cevap Gönder

oxray yazmış:
Aklıma Nasrettin Hocanın fıkrası geldi,
Bizler (7 kişi) Kralın yanına (Egitek) gidelim diyelim ki biz eğiticiler durumlarında bir rahatsızlık görülmüyor arkadaşlar özverilerini sürdürmek istiyor. Mesai saatleri içinde yapılan kurslardan da ücret talepleri olamayacağını umuyoruz. diyelim mi Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Şaka bi yana ...
Galiba eleştirilerimizi boşuna yapmışız herkes bişey söledi bizlerde katıldık iş ciddiyete binince aynı arkadaşları burada göremedik. Keşke EBTFÖ hocam 3. şık yazzaydın da onada 3- HAVET seçeneği yapsaydın. Razz Çok kişi kararsız kalmış.
Ne diyelim ki herkesin durumları birbirimize uymuyor, herkesin şartları da farklı
hepimiz için hayırlısı ne o olsun....

+1 +1 +1 Mr. Green

bende yıl ortası bırakamadığımdan yazmamıştım
temmuzda bende bırakıyorum
tuzsuz aşım, kaygısız başım
Black_Falcon
Yeni Üye
Yeni Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    10 Ksm 2008, 19:04Alıntıyla Cevap Gönder

3- Ben bıraktım
realxtraz
Aktif Üye
Aktif Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    10 Ksm 2008, 19:07Alıntıyla Cevap Gönder

Ben beyle olacağını görüp zaten hiç başvurmamıştım.
f_usak
Aktif Üye
Aktif Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    10 Ksm 2008, 21:58Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM 3.SEÇENEĞİDE KOYSAYDIN KEŞKE.
extraordinaire
Site Gezgini
Site Gezgini

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    10 Ksm 2008, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

hala formatör olarak çalışan varmı acaba..dilekçemi perşembe günü verdim. bugün ben normal derslere girmeye başladım.yani::
FORMATÖRLÜĞÜ BIRAKTIM
öğretmenler soruyor:hocam şimdi bize yardımcı olamayacakmısınız diye..öğrenciler yolumu kesiyor lab neden açık değil diye...emek emek hazırladığım internet sayfam güncelliğini yitirdi üç günde..biz hala cumhuriyeti kutluyoruz.bugün 10 kasım.
bildiğim 2 okul arkadaşım da bıraktı.
YANİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ..
EBTFÖ
Site Gezgini
Site Gezgini

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    12 Ksm 2008, 23:54Alıntıyla Cevap Gönder

f_usak yazmış:
HOCAM 3.SEÇENEĞİDE KOYSAYDIN KEŞKE.

Sevgili öğretmenim hala 3. bir seçenek üzerinde mi duruyoruz. Anlayamadım. Burda 2 seçeneğimiz var. Uzatmayalım. Uzata uzata bu duruma geldik. Kullandığımız bilgisayarların bile 1 ve 0 ile çalıştığını düşünürsek, hala siz 3. bir seçenekten nasıl bahsediyorsunuz anlamak mümkün değil. 3. seçenek kararsızlıktır. Ben bu kararsızlıkta olmak istemiyorum.

YA TAMAM.....

YA DEVAM.....

Kararlığınızı gösterin artık.
rasimm
Yeni Üye
Yeni Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    14 Ksm 2008, 16:08Alıntıyla Cevap Gönder

Ben BIRAKTIM........
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    15 Ksm 2008, 1:37Alıntıyla Cevap Gönder

BEN BIRAKTIM
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    16 Ksm 2008, 13:00Alıntıyla Cevap Gönder

BEN DEVAM EDİYORUM

ama bi ihtimal Temmuz da bırakabilirim oda bilinen nedenlerden değil özel sebeplerimden dolayı Smile

Herks için Hayırlısı Olsun diyelim
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    19 Ksm 2008, 22:59Alıntıyla Cevap Gönder

1. BEN BIRAKTIM 1 AY OLDU.
faruk55
Site Gezgini
Site Gezgini

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    16 Arl 2008, 13:15Alıntıyla Cevap Gönder

anticode78 yazmış:
1. BEN BIRAKTIM 1 AY OLDU.

+1
5 ay oldu ben senden daha kıdemliyim Laughing ]
ozgurgokalp
Site Gezgini
Site Gezgini

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....    16 Arl 2008, 13:24Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bırakıyorum 2 hafta kaldı...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ....

page generation = 0.37710 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)