|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
burjuva
Aktif Üye

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 05 Ksm 2008, 18:57 | |
|
 |
 |
Aklıma Nasrettin Hocanın fıkrası geldi,
Bizler (7 kişi) Kralın yanına (Egitek) gidelim diyelim ki biz eğiticiler durumlarında bir rahatsızlık görülmüyor arkadaşlar özverilerini sürdürmek istiyor. Mesai saatleri içinde yapılan kurslardan da ücret talepleri olamayacağını umuyoruz. diyelim mi
Şaka bi yana ...
Galiba eleştirilerimizi boşuna yapmışız herkes bişey söledi bizlerde katıldık iş ciddiyete binince aynı arkadaşları burada göremedik. Keşke EBTFÖ hocam 3. şık yazzaydın da onada 3- HAVET seçeneği yapsaydın. Çok kişi kararsız kalmış.
Ne diyelim ki herkesin durumları birbirimize uymuyor, herkesin şartları da farklı
hepimiz için hayırlısı ne o olsun.... |
bende yıl ortası bırakamadığımdan yazmamıştım
temmuzda bende bırakıyorum
tuzsuz aşım, kaygısız başım | |
|
|
 |
Black_Falcon
Yeni Üye

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 10 Ksm 2008, 19:04 | |
| | 3- Ben bıraktım | |
|
|
 |
realxtraz
Aktif Üye

| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 10 Ksm 2008, 19:07 | |
| | Ben beyle olacağını görüp zaten hiç başvurmamıştım. | |
|
|
 |
f_usak
Aktif Üye

| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 10 Ksm 2008, 21:58 | |
| | HOCAM 3.SEÇENEĞİDE KOYSAYDIN KEŞKE. | |
|
|
 |
extraordinaire
Site Gezgini

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 10 Ksm 2008, 23:50 | |
| hala formatör olarak çalışan varmı acaba..dilekçemi perşembe günü verdim. bugün ben normal derslere girmeye başladım.yani::
FORMATÖRLÜĞÜ BIRAKTIM
öğretmenler soruyor:hocam şimdi bize yardımcı olamayacakmısınız diye..öğrenciler yolumu kesiyor lab neden açık değil diye...emek emek hazırladığım internet sayfam güncelliğini yitirdi üç günde..biz hala cumhuriyeti kutluyoruz.bugün 10 kasım.
bildiğim 2 okul arkadaşım da bıraktı.
YANİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ.. | |
|
|
 |
EBTFÖ
Site Gezgini

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 12 Ksm 2008, 23:54 | |
|
 |
 |
HOCAM 3.SEÇENEĞİDE KOYSAYDIN KEŞKE. |
Sevgili öğretmenim hala 3. bir seçenek üzerinde mi duruyoruz. Anlayamadım. Burda 2 seçeneğimiz var. Uzatmayalım. Uzata uzata bu duruma geldik. Kullandığımız bilgisayarların bile 1 ve 0 ile çalıştığını düşünürsek, hala siz 3. bir seçenekten nasıl bahsediyorsunuz anlamak mümkün değil. 3. seçenek kararsızlıktır. Ben bu kararsızlıkta olmak istemiyorum.
YA TAMAM.....
YA DEVAM.....
Kararlığınızı gösterin artık. | |
|
|
 |
rasimm
Yeni Üye

| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 14 Ksm 2008, 16:08 | |
| | Ben BIRAKTIM........ | |
|
|
 |
ozkaan
Seçkin Üye

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 15 Ksm 2008, 1:37 | |
| | BEN BIRAKTIM | |
|
|
 |
cexen
Aktif Üye

| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 16 Ksm 2008, 13:00 | |
| BEN DEVAM EDİYORUM
ama bi ihtimal Temmuz da bırakabilirim oda bilinen nedenlerden değil özel sebeplerimden dolayı
Herks için Hayırlısı Olsun diyelim | |
|
|
 |
anticode78
Aktif Üye

| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 19 Ksm 2008, 22:59 | |
| | 1. BEN BIRAKTIM 1 AY OLDU. | |
|
|
 |
faruk55
Site Gezgini

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 16 Arl 2008, 13:15 | |
|
 |
 |
1. BEN BIRAKTIM 1 AY OLDU. |
+1
5 ay oldu ben senden daha kıdemliyim ] | |
|
|
 |
ozgurgokalp
Site Gezgini

|
| SADECE EĞİTİCİLERE : ONCA AÇIKLAMADAN SONRA YAPACAĞINIZ TEK ŞEY .... 16 Arl 2008, 13:24 | |
| | Ben bırakıyorum 2 hafta kaldı... | |
|
|
 |
|
|