|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
pakers
Site Gezgini

Kayıt: 29 Nis 2008 Mesajlar: 82 Konum: Babilin Asma Bahçeleri |
| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 8:52 | |
| | Çok sevdiğim bir ingilizce öğretmeni arkadaşım dynedin okulda kurulması zorunlu mu evde kurup çalışsalar olmazmı diye bir soru sordu.Okuldaki bilgisayarlarda sorun varmış.Böyle bir uygulama yapılabilir mi sitede aradım ama cevabını bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
|
 |
pakers
Site Gezgini

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 9:28 | |
| cevap yokmu?  | |
|
|
 |
onlyyou23
Aktif Üye

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 9:30 | |
| herkesin evde bilgisayarı yokki sayın hocam bizde zorunlu tuttular ama bilmiyorum  | |
|
|
 |
pakers
Site Gezgini

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 9:37 | |
| | bende öyle düşünüyorum ama arkadaşım paniklemiş durumda ne yapacağım diye müfettişler gelecekmiş.dynedle ilgili sorular soruyorlarmış.. | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 9:54 | |
| | bildiğim kadarıyla mecburi... bizim bilgisayarlarda sorunlu, ama mecburen eksiklikler giderilip kurulacak... isteyen öğrencilerin evde de yararlanması sağlanılabilir ama diğer türlü olmaz... | |
|
|
 |
esinemci
Aktif Üye

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 10:09 | |
| | evet hocam mecbur okullara kurulmak zorunda müfettiş geldiği zaman bayağı bi üzerinde duracakmış bu dyned'in... ve bize de görev düşüyormuş bizim okula internet yeni geldi mecbur yapmak zorunda olduğumuzu söyledi. değilse önce ingilizce öğretmeni sonra da bize sorarlarmış | |
|
|
 |
pakers
Site Gezgini

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 10:19 | |
| talihsiz başımız ne diyeyim.kendi okulumda da yapmadık daha.işimiz çok her zaman ki gibi..teşekkür ederim cevaplarınız için. | |
|
|
 |
ayzekarzu
Site Gezgini

|
| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 10:28 | |
| okullara kurulmusı zorunludur. ayrıca bilgisayarı olan öğrenciler(internet şart), evlerinde zaten kurup çalışacaklar  | |
|
|
 |
turkishromeo
Aktif Üye

|
| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 10:38 | |
| | ARKADAŞLAR BEN BU SENE İLKÖĞRETİME YENİ GEÇTİM VE FORMATÖR OLDUM .BU DYNED HAKKINDA KİMSE BANA BİR ŞEY SÖYLEMEDİ NE YAPSAM SİZCE | |
|
|
 |
esinemci
Aktif Üye

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 11:04 | |
| | dyned semineri olmuştu hocam sadece ingilizce öğretmenlerinin katıldığı orda anlatılmış hepsi. eğer okulunuzda ing. öğrt. yoksa ondan duymamışınızdır. benim de kızdığım nokta bütün işler yine bizim elimizden geçecek mutlaka madem bizi de çağırsalarmış seminere... yani dyned uğraştıracak | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 19 Ksm 2008, 18:16 | |
| bugün ilçe formatörüyle konuştum dyned konusunda.... kendi okulumdaki B.T. sınıfı daha yenilenmedi, işletim sistemi 98... o okulda ilçeye bir üst yazı yazılacak, yazılım ve donanım olarak uygun değildir diye, laboratuar değişene kadar Dyned kurmamaya karar verdik... Zaten kurmayı başarsak bile , ne kadar verimli çalışırdı...
bugün öğrendim, çelişki yaşayan arkadaşlara belki bir fikir verir... Eğer donanımınız yetersizse bir üst yazı yazıp, konuyu çözümleyebilirsiniz, öyle bir hakkımız varmış... | |
|
|
 |
yusosalo71
Yeni Üye

|
| Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu? 28 Ksm 2008, 17:41 | |
| ya benim Dynede girmiyo neden coursware hata veriyo gelip kapanıyo nasıl olcak
 | |
|
|
 |
|
|