Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
pakers
Site Gezgini
Site Gezgini

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 8:52Alıntıyla Cevap Gönder

Çok sevdiğim bir ingilizce öğretmeni arkadaşım dynedin okulda kurulması zorunlu mu evde kurup çalışsalar olmazmı diye bir soru sordu.Okuldaki bilgisayarlarda sorun varmış.Böyle bir uygulama yapılabilir mi sitede aradım ama cevabını bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
pakers
Site Gezgini
Site Gezgini

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 9:28Alıntıyla Cevap Gönder

cevap yokmu? Shocked
onlyyou23
Aktif Üye
Aktif Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 9:30Alıntıyla Cevap Gönder

herkesin evde bilgisayarı yokki sayın hocam bizde zorunlu tuttular ama bilmiyorum Crying or Very sad
pakers
Site Gezgini
Site Gezgini

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 9:37Alıntıyla Cevap Gönder

bende öyle düşünüyorum ama arkadaşım paniklemiş durumda ne yapacağım diye müfettişler gelecekmiş.dynedle ilgili sorular soruyorlarmış..
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

bildiğim kadarıyla mecburi... bizim bilgisayarlarda sorunlu, ama mecburen eksiklikler giderilip kurulacak... isteyen öğrencilerin evde de yararlanması sağlanılabilir ama diğer türlü olmaz...
esinemci
Aktif Üye
Aktif Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 10:09Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam mecbur okullara kurulmak zorunda müfettiş geldiği zaman bayağı bi üzerinde duracakmış bu dyned'in... ve bize de görev düşüyormuş bizim okula internet yeni geldi mecbur yapmak zorunda olduğumuzu söyledi. değilse önce ingilizce öğretmeni sonra da bize sorarlarmış
pakers
Site Gezgini
Site Gezgini

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 10:19Alıntıyla Cevap Gönder

Crying or Very sad talihsiz başımız ne diyeyim.kendi okulumda da yapmadık daha.işimiz çok her zaman ki gibi..teşekkür ederim cevaplarınız için.
ayzekarzu
Site Gezgini
Site Gezgini

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 10:28Alıntıyla Cevap Gönder

okullara kurulmusı zorunludur. ayrıca bilgisayarı olan öğrenciler(internet şart), evlerinde zaten kurup çalışacaklar Wink
turkishromeo
Aktif Üye
Aktif Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 10:38Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR BEN BU SENE İLKÖĞRETİME YENİ GEÇTİM VE FORMATÖR OLDUM .BU DYNED HAKKINDA KİMSE BANA BİR ŞEY SÖYLEMEDİ NE YAPSAM SİZCE
esinemci
Aktif Üye
Aktif Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 11:04Alıntıyla Cevap Gönder

dyned semineri olmuştu hocam sadece ingilizce öğretmenlerinin katıldığı orda anlatılmış hepsi. eğer okulunuzda ing. öğrt. yoksa ondan duymamışınızdır. benim de kızdığım nokta bütün işler yine bizim elimizden geçecek mutlaka madem bizi de çağırsalarmış seminere... yani dyned uğraştıracak
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    19 Ksm 2008, 18:16Alıntıyla Cevap Gönder

bugün ilçe formatörüyle konuştum dyned konusunda.... kendi okulumdaki B.T. sınıfı daha yenilenmedi, işletim sistemi 98... o okulda ilçeye bir üst yazı yazılacak, yazılım ve donanım olarak uygun değildir diye, laboratuar değişene kadar Dyned kurmamaya karar verdik... Zaten kurmayı başarsak bile , ne kadar verimli çalışırdı...

bugün öğrendim, çelişki yaşayan arkadaşlara belki bir fikir verir... Eğer donanımınız yetersizse bir üst yazı yazıp, konuyu çözümleyebilirsiniz, öyle bir hakkımız varmış...
yusosalo71
Yeni Üye
Yeni Üye

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?    28 Ksm 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

ya benim Dynede girmiyo neden coursware hata veriyo gelip kapanıyo nasıl olcak
Idea
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Dyned programı okulda kurulması zorunlu mu?

page generation = 29.63918 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)