Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

Mailler acılmıyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

Mailler acılmıyor    18 Ksm 2008, 9:46Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlarhotmail adresimdeki maillere girdiğimde, içinde ekli bir dosya olan maillerimi açamıyorum.
Diğrleri normal.
En son Acrobat 8 yüklemiştim, bundan olabilir mi?
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

Mailler acılmıyor    19 Ksm 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşanınız yokmu hiççç??
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mailler acılmıyor    19 Ksm 2008, 12:46Alıntıyla Cevap Gönder

aynı sorun bende de var sıkıntı yoktu ama bir iki gündür böyle oldu.güncelleme felan yapmaya çalıştı acrobat beceremedi dosya bulunamadı felan dedi sonra iptal.ama normal pdfleri açıyor mailllerde sıkıntı veriyor.
ozcanz
Aktif Üye
Aktif Üye

Mailler acılmıyor    19 Ksm 2008, 12:47Alıntıyla Cevap Gönder

karşılaşmadım ama antivirus veya güvenlik duvarından olabilir. ikisini etkinsizleştir öyle dene bir açılacakmı ?
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

Mailler acılmıyor    19 Ksm 2008, 14:24Alıntıyla Cevap Gönder

bu nasıl bir sorundur ? cok ilginc ama eger acrobattan yaptıgını dusunuyorsanız acrobat ı kaldırıp Foxit reader kurmanızı tavsiye ederim ... maksata pdf ile çalışmaksa foxit hızlı ve sade ayrıca türkçe .
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

Mailler acılmıyor

page generation = 0.14729 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)