|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
acaracar
Yeni Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 18 Ksm 2008, 14:54 | |
| | Vayyy fantasiooo kardeşim benim:) napalım işte formatör olursun eşşek gibi çalışırsın kıymet bilmezler, sonra da olmazsın böyle arkanda dolaşırlar olmadı zorla yapmaya çalışırlar:) Gülüyorum. Haklısın futbolcunun hakemde kartı alıp hakeme gösterdiği gibi bende bişeyler yapsam olacak:) | |
|
|
 |
fantasio
Aktif Üye

|
| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 18 Ksm 2008, 14:58 | |
| | acar bırak bu idealist ayaklarını canım sende...Senin ne kadar çalışkan olduğunu ben bilirim formatörlük falan sana vız gelir.Ben formatör olmak istiyorum görevlendirme yapmıyorlar il genelinde sana zorla görev veriyorlar istemiyorsun hayret bişeysin Acar! | |
|
|
 |
vgm
Seçkin Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 18 Ksm 2008, 16:13 | |
| milli eğitim müdürlerini formatör yapacaksın
halimizi anlasınlar  | |
|
|
 |
esenordelarthe
Aktif Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 18 Ksm 2008, 19:55 | |
| Geçici Süreli Görevlendirme
Geçici Süreli Görevlendirme Halleri :
Madde 3-a) 7 ve daha yukarı bir dereceden göreve ilişkin boş bir kadronun bulunması,
b) Kurum içinden bu görevi yürütecek elemanın kısa sürede sağlanamaması,
c) Görevin, yetenekli ve iyi yetişmiş personele ihtiyaç gösteren işlerden olması, hallerde geçici süreli görevlendirme mümkündür.
Geçici Süreli Olarak Görevlendirilecek Personele İlişkin Şartlar
Madde 4- Memur :
a) Görevin gerektirdiği şartlara sahip olması ve yapılacak işin mesleği ile ilgili bulunması,
b) Bu görevde çalışmayı kabul etmesi,
c) Çalıştığı kurumdaki kadronun 7 ve daha yukarı derecelerde olması, hallerinde geçici olarak görevlendirilebilir.
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/6.html
ama yazılı olarak dilekçe ile istemediğinizi belirtirseniz olay biter. söz olarak hepsi atar tutar şöyle olmalı böyle olmalı diye. şu şu mevzuatın bu maddesine göre .... diye yazıp önlerine bilgi edinme kanununa dayanarak koyarsanız sizi de yormazlar | |
|
|
 |
gazi06
Aktif Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 19 Ksm 2008, 11:20 | |
|
 |
 |
ANKARADAKİ FORMATORLERDEN DENGE TAZMİNATI OLAN 250 YTL KESİLİYOR BENDEN KESİLDİ
YAKINDA SİZLERDENDE KESİLİR ONA GÖRE FORMATOR OLUN FORMATORLUK ZOR İŞ |
hangi ilçe hocam... | |
|
|
 |
acaracar
Yeni Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 19 Ksm 2008, 11:38 | |
| | Hocam Tokat'ın bir ilçesi. | |
|
|
 |
rizarikan79
Aktif Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 19 Ksm 2008, 11:40 | |
|
 |
 |
Hocam yazıda "istekli" kelimesi geçmesine rağmen nasıl müdür haklı diyorsunuz anlayamadım? Kölemiyiz biz, ben derslerimle öğrencilerimle uğraşmak istiyorum, idarenin amelesi olmak istemiyorum... |
tabi sayın öğretmenim sende bende diğer arkadaşlarımda nerden bilelim işlerin böyle buralara geleceğini. birileri Türkiyemi bölmeye parçalamaya çalışıyorlar, ne gerk var canım hergün 2 tane genelge yönetmelik çıkar ülkenin içinde kargaşa kaos alır başını gider bu ülke Alikıran Başkesenlerin ülkesi ya. hükümet kafasına göre adamlar atar hiç sormazlar bunun liyakatı varmı buraya bu kuruma olurmu diye neden çünkü ya birinin abisi ablası tanıdığı.
hal böyle olunca herkes kafasına göre işletir çarkını sayın öğretmenim. olursun yani ilçe formatörüde olursun okul formatörüde hatta yeri gelir ilçe milli eğitim müdürü de olursun. "HAMDOLSUN" burada yok yok herşey var maalesef. | |
|
|
 |
RoboTek
Seçkin Üye

| Formatörlük yazısına saçma yorum:) 19 Ksm 2008, 12:02 | |
| | bu işler böyle hocam...winamp kurmasını bilmeyen adamlar m...olur istedikleri gibi yorumlarlar sen istersen yapay zeka konusunda amerikadan doktora diploması getir anlamazlar... | |
|
|
 |
|
|