Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Formatörlük yazısına saçma yorum:)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
acaracar
Yeni Üye
Yeni Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    18 Ksm 2008, 14:54Alıntıyla Cevap Gönder

Vayyy fantasiooo kardeşim benim:) napalım işte formatör olursun eşşek gibi çalışırsın kıymet bilmezler, sonra da olmazsın böyle arkanda dolaşırlar olmadı zorla yapmaya çalışırlar:) Gülüyorum. Haklısın futbolcunun hakemde kartı alıp hakeme gösterdiği gibi bende bişeyler yapsam olacak:)
fantasio
Aktif Üye
Aktif Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    18 Ksm 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

acar bırak bu idealist ayaklarını canım sende...Senin ne kadar çalışkan olduğunu ben bilirim formatörlük falan sana vız gelir.Ben formatör olmak istiyorum görevlendirme yapmıyorlar il genelinde sana zorla görev veriyorlar istemiyorsun hayret bişeysin Acar!
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    18 Ksm 2008, 16:13Alıntıyla Cevap Gönder

milli eğitim müdürlerini formatör yapacaksın Idea Idea
halimizi anlasınlar Wink
esenordelarthe
Aktif Üye
Aktif Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    18 Ksm 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

Geçici Süreli Görevlendirme

Geçici Süreli Görevlendirme Halleri :

Madde 3-a) 7 ve daha yukarı bir dereceden göreve ilişkin boş bir kadronun bulunması,

b) Kurum içinden bu görevi yürütecek elemanın kısa sürede sağlanamaması,

c) Görevin, yetenekli ve iyi yetişmiş personele ihtiyaç gösteren işlerden olması, hallerde geçici süreli görevlendirme mümkündür.

Geçici Süreli Olarak Görevlendirilecek Personele İlişkin Şartlar

Madde 4- Memur :

a) Görevin gerektirdiği şartlara sahip olması ve yapılacak işin mesleği ile ilgili bulunması,

b) Bu görevde çalışmayı kabul etmesi,
+1
c) Çalıştığı kurumdaki kadronun 7 ve daha yukarı derecelerde olması, hallerinde geçici olarak görevlendirilebilir.

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/6.html

ama yazılı olarak dilekçe ile istemediğinizi belirtirseniz olay biter. söz olarak hepsi atar tutar şöyle olmalı böyle olmalı diye. şu şu mevzuatın bu maddesine göre .... diye yazıp önlerine bilgi edinme kanununa dayanarak koyarsanız sizi de yormazlar
gazi06
Aktif Üye
Aktif Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    19 Ksm 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

georgia yazmış:
ANKARADAKİ FORMATORLERDEN DENGE TAZMİNATI OLAN 250 YTL KESİLİYOR BENDEN KESİLDİ
YAKINDA SİZLERDENDE KESİLİR ONA GÖRE FORMATOR OLUN FORMATORLUK ZOR İŞ

hangi ilçe hocam...
acaracar
Yeni Üye
Yeni Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    19 Ksm 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Tokat'ın bir ilçesi.
rizarikan79
Aktif Üye
Aktif Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    19 Ksm 2008, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

acaracar yazmış:
Hocam yazıda "istekli" kelimesi geçmesine rağmen nasıl müdür haklı diyorsunuz anlayamadım? Kölemiyiz biz, ben derslerimle öğrencilerimle uğraşmak istiyorum, idarenin amelesi olmak istemiyorum...

tabi sayın öğretmenim sende bende diğer arkadaşlarımda nerden bilelim işlerin böyle buralara geleceğini. birileri Türkiyemi bölmeye parçalamaya çalışıyorlar, ne gerk var canım hergün 2 tane genelge yönetmelik çıkar ülkenin içinde kargaşa kaos alır başını gider bu ülke Alikıran Başkesenlerin ülkesi ya. hükümet kafasına göre adamlar atar hiç sormazlar bunun liyakatı varmı buraya bu kuruma olurmu diye neden çünkü ya birinin abisi ablası tanıdığı.

hal böyle olunca herkes kafasına göre işletir çarkını sayın öğretmenim. olursun yani ilçe formatörüde olursun okul formatörüde hatta yeri gelir ilçe milli eğitim müdürü de olursun. "HAMDOLSUN" burada yok yok herşey var maalesef.
RoboTek
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Formatörlük yazısına saçma yorum:)    19 Ksm 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

bu işler böyle hocam...winamp kurmasını bilmeyen adamlar m...olur istedikleri gibi yorumlarlar sen istersen yapay zeka konusunda amerikadan doktora diploması getir anlamazlar...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Formatörlük yazısına saçma yorum:)

page generation = 12.44910 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)