Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
yasmin
Site Gezgini
Site Gezgini

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    27 May 2008, 14:57Alıntıyla Cevap Gönder

Ben okulumdaki bütün bilgisayarlara dynedi kurdum. İngilizce öğretmenimiz de bütün sınıfların öğrencilerine şifrelerini verdi. Şu anda sistem gayet iyi gidiyo. Öğrenciler günde yarım saat ingilizce çalışıyorlar. Tek sorun kulaklıkların çabuk kırılması ve bütün öğrencilerin gelip benim başımı ağrıtması, ama yine de bir şeyler öğrensinler de gerisi önemli değil. Bence sistemi biran önce kurun gayet güzel bir yazılım. Hem de bize yazı geldi kurmamız gerektiğine dair.
mpurcuklu
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    27 May 2008, 15:23Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar geçmiş olsun o zaman. Ben 2. Dönemin başından beri uğraşıyorum dyned belasıyla. Hepinize Allah yardımcı olsun Very Happy Very Happy Very Happy
frezmb
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    27 May 2008, 15:39Alıntıyla Cevap Gönder

Bu soruşturma olayı doğru mu?
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    28 Ağu 2008, 0:33Alıntıyla Cevap Gönder

bu dyned işi de ne belaymışş Sad ne çok soru sorulmuş bu konuyla ilgili böylee Confused
mayıs zamanında interete bağlandı okulumuz, bu seminer döneminde başlamak lazım sanırım işlere. Şimdiden bakayım bari nedir bu ne değildir, ilgilenmemiştim daha Smile işim zor galiba.
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    28 Ağu 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

valla ben kurmuştum bilgisayarlara ingilizce öğretmenimiz uğraşmıştı ders anlatmaya ama tam verimli olmuyor girişte sorun oluyor arkadaşlar
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    21 Eyl 2008, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

bize de şifresi bu hafta geldi
ben konu ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum
okula yeni tayin oldum
geldiğim yerde bilgisayar dışında her derse giriyordum
tamamen fransızım yani...
doganok
Yeni Üye
Yeni Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    17 Ksm 2008, 11:34Alıntıyla Cevap Gönder

dnyed mecburi mi?Yasal boyutu ne?
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    17 Ksm 2008, 12:20Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben yaptımda ne oldu..... okulumuzda emekliliği iki ingilizce öğretmenimiz vardı ellerinden gelse dese sen giriver diyeceklerdiii... herşey hazır.. hazır hatta öğrencilerinin ders kilitlerini bile ben takip eiyordum....

şimdimi formatörlük iptal oldu... ben baişka bir okula sürgün gübü geçici görevlendirme ilr gittim......

bilgisayar lab. kilitli.....

bunlar bir yana.
formatör öğremen görevlerinde şöyle bir madde vardı..
bilgisayar ders yazılımları dışındada gerekli eğitim programlarını kurmak kullanıma hazır hale getirmek gibi bir görevimiz var.... ben ce kurun hocam.... Dyneti ingilizce öğretmenleri uygular mı uygulamaznı bilmem ama kuruklumu yapmak formatörün göreviiiii (eğer formatörseniz tabi) dyneti ugulamak ise ingilizce öğretmenlerinini sorumluluğunda...
zturfan
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    17 Ksm 2008, 12:49Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar,bende henüz kurmadım dyned'i.Bizim de yer ve zaman problemimiz var bu konuda.Açıkcası bu programın okullara zorla verilip çalıştırılmak istenmesinin nedenini ben anlayamıyorum.Yani altı üstü çocuk ingilizce öğrenecek diye insanları seferber ediyorlar.İnsan öğrenmek istyorsa belli bir yaşa gelince zaten kursta,derste öğrenir.Bir de soruşturma açacaklarmış.Bu nedir,nasıl bir saçmalıktır.Kısacası protesto ediyorum bu durumu ve bunun için soruşturma açacaklarsa açsınlar okulun durumu ortada.......
duygu03
Site Gezgini
Site Gezgini

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    17 Ksm 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar, ben de dyned i kurmaya başladım..yalnız bi sorunum var...ben dynedi
c:\program files\dyned kurulum dizinine kuruyorum..."""kurulum dizinini sunucu üzerindeki Program Dosyası olarak yönlendirin"""kısmını anlayamadım..sunucuya ulaşan bir kurulum dizini seçemediğimden olsa gerek
"""futureserver\serverdisc\programfiles\dyned"""kısmı kurulum sırasında gözükmeden atlıyor...bu programın hata vermesine neden olur mu??
bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun....
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    18 Ksm 2008, 0:37Alıntıyla Cevap Gönder

hocam daha önce de defalarca yazmıştım.... ama belki gözünüzden kaçmış, yada okumamışsınızdır....

bir bilgisayrada tam olarak kurun güncelleştirmeleri yapın... çalıştırın...
program files/dynet klasörünü flaşh dizkinize kopyalayın ve sonra diger bilgisayrların pr.files klasörüne yapıtırın... (her bilgisayar için tek tek uğraşmayın)

dynet coresuware kısayolunu msa üstüne atın.. okadar...

öğrenci ve velilerinize kurulumda yardımcı olmaları amacıyla sitemi önerebilirsiniz... detaylı bir şekilde anlattım.....

www.meramataturk.meb.k12.tr
asli_1185
Site Gezgini
Site Gezgini

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    18 Ksm 2008, 20:21Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bize de dün tekrar yazı geldi
cd de göndermişler
şifreyi unutmuştu öğretmenşler
bakalım şimdi ne olacak
bende yarın kuracam
tekrar
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım

page generation = 2.55963 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)