|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
yasmin
Site Gezgini

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:57 | |
| | Ben okulumdaki bütün bilgisayarlara dynedi kurdum. İngilizce öğretmenimiz de bütün sınıfların öğrencilerine şifrelerini verdi. Şu anda sistem gayet iyi gidiyo. Öğrenciler günde yarım saat ingilizce çalışıyorlar. Tek sorun kulaklıkların çabuk kırılması ve bütün öğrencilerin gelip benim başımı ağrıtması, ama yine de bir şeyler öğrensinler de gerisi önemli değil. Bence sistemi biran önce kurun gayet güzel bir yazılım. Hem de bize yazı geldi kurmamız gerektiğine dair. | |
|
|
 |
mpurcuklu
Aktif Üye

Kayıt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 236 Konum: ADANA (Hakkari'de görev yapıyor) |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 15:23 | |
| Arkadaşlar geçmiş olsun o zaman. Ben 2. Dönemin başından beri uğraşıyorum dyned belasıyla. Hepinize Allah yardımcı olsun  | |
|
|
 |
frezmb
Aktif Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 15:39 | |
| | Bu soruşturma olayı doğru mu? | |
|
|
 |
okur_musun
Seçkin Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 28 Ağu 2008, 0:33 | |
| bu dyned işi de ne belaymışş ne çok soru sorulmuş bu konuyla ilgili böylee
mayıs zamanında interete bağlandı okulumuz, bu seminer döneminde başlamak lazım sanırım işlere. Şimdiden bakayım bari nedir bu ne değildir, ilgilenmemiştim daha işim zor galiba. | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 28 Ağu 2008, 0:38 | |
| | valla ben kurmuştum bilgisayarlara ingilizce öğretmenimiz uğraşmıştı ders anlatmaya ama tam verimli olmuyor girişte sorun oluyor arkadaşlar | |
|
|
 |
sarı_sarı
Aktif Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 21 Eyl 2008, 17:58 | |
| bize de şifresi bu hafta geldi
ben konu ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum
okula yeni tayin oldum
geldiğim yerde bilgisayar dışında her derse giriyordum
tamamen fransızım yani... | |
|
|
 |
doganok
Yeni Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 17 Ksm 2008, 11:34 | |
| | dnyed mecburi mi?Yasal boyutu ne? | |
|
|
 |
ozkaan
Seçkin Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 17 Ksm 2008, 12:20 | |
| hocam ben yaptımda ne oldu..... okulumuzda emekliliği iki ingilizce öğretmenimiz vardı ellerinden gelse dese sen giriver diyeceklerdiii... herşey hazır.. hazır hatta öğrencilerinin ders kilitlerini bile ben takip eiyordum....
şimdimi formatörlük iptal oldu... ben baişka bir okula sürgün gübü geçici görevlendirme ilr gittim......
bilgisayar lab. kilitli.....
bunlar bir yana.
formatör öğremen görevlerinde şöyle bir madde vardı..
bilgisayar ders yazılımları dışındada gerekli eğitim programlarını kurmak kullanıma hazır hale getirmek gibi bir görevimiz var.... ben ce kurun hocam.... Dyneti ingilizce öğretmenleri uygular mı uygulamaznı bilmem ama kuruklumu yapmak formatörün göreviiiii (eğer formatörseniz tabi) dyneti ugulamak ise ingilizce öğretmenlerinini sorumluluğunda... | |
|
|
 |
zturfan
Aktif Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 17 Ksm 2008, 12:49 | |
| | Arkadaşlar,bende henüz kurmadım dyned'i.Bizim de yer ve zaman problemimiz var bu konuda.Açıkcası bu programın okullara zorla verilip çalıştırılmak istenmesinin nedenini ben anlayamıyorum.Yani altı üstü çocuk ingilizce öğrenecek diye insanları seferber ediyorlar.İnsan öğrenmek istyorsa belli bir yaşa gelince zaten kursta,derste öğrenir.Bir de soruşturma açacaklarmış.Bu nedir,nasıl bir saçmalıktır.Kısacası protesto ediyorum bu durumu ve bunun için soruşturma açacaklarsa açsınlar okulun durumu ortada....... | |
|
|
 |
duygu03
Site Gezgini

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 17 Ksm 2008, 20:19 | |
| arkadaşlar, ben de dyned i kurmaya başladım..yalnız bi sorunum var...ben dynedi
c:\program files\dyned kurulum dizinine kuruyorum..."""kurulum dizinini sunucu üzerindeki Program Dosyası olarak yönlendirin"""kısmını anlayamadım..sunucuya ulaşan bir kurulum dizini seçemediğimden olsa gerek
"""futureserver\serverdisc\programfiles\dyned"""kısmı kurulum sırasında gözükmeden atlıyor...bu programın hata vermesine neden olur mu??
bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun.... | |
|
|
 |
ozkaan
Seçkin Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 18 Ksm 2008, 0:37 | |
| hocam daha önce de defalarca yazmıştım.... ama belki gözünüzden kaçmış, yada okumamışsınızdır....
bir bilgisayrada tam olarak kurun güncelleştirmeleri yapın... çalıştırın...
program files/dynet klasörünü flaşh dizkinize kopyalayın ve sonra diger bilgisayrların pr.files klasörüne yapıtırın... (her bilgisayar için tek tek uğraşmayın)
dynet coresuware kısayolunu msa üstüne atın.. okadar...
öğrenci ve velilerinize kurulumda yardımcı olmaları amacıyla sitemi önerebilirsiniz... detaylı bir şekilde anlattım.....
www.meramataturk.meb.k12.tr | |
|
|
 |
asli_1185
Site Gezgini

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 18 Ksm 2008, 20:21 | |
| hocam bize de dün tekrar yazı geldi
cd de göndermişler
şifreyi unutmuştu öğretmenşler
bakalım şimdi ne olacak