Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

YAPMAYI ARKADAŞLAR ZAMAN BİRLİK ZAMANI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
digitalboy72
Yeni Üye
Yeni Üye

YAPMAYI ARKADAŞLAR ZAMAN BİRLİK ZAMANI    17 Ksm 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

SLM arkadaşlar bu topıc i 3 sh okudum daha okuyamadım.Uslup ağırlaşmış.Ya bt ciler neden branş dışı formatörlere bu kadar yükleniyolar.anlamadım.Biz zorla formatör olalım demedik.Bakanlık imkan verdi olduk.Sizin ücretinizi almadık.Bizim başımıza gelen yarın size de olabilir.topıcı acan arkadaş bt ciler yazmasın demiş.yazıların çoğu bt cşilerden.Destek ve görüş bildirenleri tenzih ederim.Ayrıca problemler biraz local şekilleniyo.Bt ciler formatı artık herkesin yaptığını söylemişler.vs.ya bizim ilçede cok bt ci yok.formatörlere ihtyac var.benim okulumda idareciler bilgsyarın B sinden anlamıyo e okula bile ben giriyom.Pdf yi okuyamıyolar.ne formatı ya.İnanın bize ihtiyac var
her yerde demiyorum ama var.hem de kursa alıp 1 yıl sonra hadi by demek doğrumu.Madem ihtiyac yok tu dersler boş gececekti neden yaptılar kurslaı.Ben formatörüm diye idareci olmadım.Bu yılegzersiz almadım.Şimdi formatörlük elimden alınırsa maddedn madur aolacağım.Bence branş ayrımı yapılmamalı bizler de ders durumlarına göre isteğe bağlı formatör olabilmeliyiz.Gerekenler neyse yapalım mail tlf nereye kime gerekiyosa yapalım
btformatör
Aktif Üye
Aktif Üye

YAPMAYI ARKADAŞLAR ZAMAN BİRLİK ZAMANI    17 Ksm 2008, 16:21Alıntıyla Cevap Gönder

sana katılıyorum hocam
sarix
Aktif Üye
Aktif Üye

YAPMAYI ARKADAŞLAR ZAMAN BİRLİK ZAMANI    17 Ksm 2008, 16:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadasim okulunuzdaki ögretmenler e-okula bile giremiyo sen giriyosan onlar ögrenmek istemiyodur
bence sen onlara ögret kurs aç ögrensinler bern buna kendini kullandirtma diyorum kendinizi kullandirtmayin

idareciler bilgisayarin b sini bilmiyosa ögrencekler
ogretin
ogrenmek zorundalar

kimsenin isini yapmam yapmadim yaptirmak isteyene gelin yapin ben size gösteririrm dedim
bu biraz tutum davranis meselesi bence
digitalboy72
Yeni Üye
Yeni Üye

devam    17 Ksm 2008, 16:57Alıntıyla Cevap Gönder

slm .ok sana katılıyorum ama ben öğretmenlerden bahsetmedim e-okula gireneyenkler idareciler.liselere yeni başladı.ben dediklerimde idarecileri kasdetmiştim.Ben de görevim olmayan şeyleri yapmam ama müdür ve yardımcılarla ilişkimiz sıcak ve iyi olduğun dan kendi rahatım için yapıyorum zaten 8-5 okuldayız. ayriyeten bu yazıyı başka topıce cevap olsun diye yazmıştım ama yeni konu açmışım.moderatörler kusura bakmasın konu silinirse sevinirim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

YAPMAYI ARKADAŞLAR ZAMAN BİRLİK ZAMANI

page generation = 0.21583 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)