|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
fgulus
Aktif Üye

| formatörlük hakkında bir soru 17 Ksm 2008, 16:01 | |
| | Arkadaşlar formatör görevlendirmesi aynı ilçede mi olmak zorunda, yoksa kriter il geneli mi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.( Okulunuzun yeterli olmadığını ve başka okula görevlendireleceğinizi düşünün.) | | |
|  | mewLut
Aktif Üye

| formatörlük hakkında bir soru 17 Ksm 2008, 16:03 | |
| | hocam bizim egiticiler ilçe geneli diyorlar ama valilik onayıyla (birinin özel olarak uğraşması-torpil yapması- gerek) istediğin yere gidersin . | | |
|  | keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 924 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| formatörlük hakkında bir soru 17 Ksm 2008, 16:05 | |
| | Hocam benim bildiğim aynı ilçede olduğudur.Yoksa ben ilçede çalışıyorum yazarım merkezde formatör olmayan bi okulu merkeze böylelikle tayinim çıkmış gibi olur.Ama aynı ilçede farklı bi okulu yazabiliriz diye bişeyler söylenmişti ilk formatörlük çıktıı zamanlar ama isteyen olmadı uygulama konusunda bilgim yok... | | |
|  | fgulus
Aktif Üye

| formatörlük hakkında bir soru 17 Ksm 2008, 16:22 | |
| | Teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13532 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|