Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    13 Ksm 2008, 20:44Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bikaç gün önce okulda üst kata internet çekildi.bir bilgisayar en fazla açılış sayfasını açıyor o da sürekli sayfayı yenilersem
mesela giriş sayfası olarak google ı ayarladım.google açılınca kadar sayfayı sürekli yenilemem gerekiyor.aram motoruna bişey yazıyorum ve listeliyor ama linke tıkladığımda açılacak gibi oluyor ama açılmıyor.sebebi ne olabilir acaba?
aeren
Site Gezgini
Site Gezgini

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    14 Ksm 2008, 0:25Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bir çok sebebi olabilr koblo uzunlığu çoksa baglanma çok yavaş olur virüs yavaşlatıyor olabilir
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    14 Ksm 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

aeren yazmış:
hocam bir çok sebebi olabilr koblo uzunlığu çoksa baglanma çok yavaş olur virüs yavaşlatıyor olabilir

hocam aynı kattaki diğer bilgisayararda sorun yok bitek bunda problem.virüs ihtimalini de düşündüm ama hiç bu şekilde interneti yavaşlatan bi virüs görmedim acaba sebebi bu olabilir mi
aeren
Site Gezgini
Site Gezgini

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    15 Ksm 2008, 2:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam virüsten kaynaklanıp kaynaklanmadıgını öğrenmek için çalıştıra msconfig yaz ordan başlangıça gir sistem açılışında hangi programlar çalışıyor amvo ckvo pumprep 0 k exolorer.exe vb programlar var mı veya başka virüslerde başlangıça kendini atabilir bunlar hem sistem açılışını yavaşlatır hemde baglantını benim aklıma gelen bu
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    16 Ksm 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

tamam hocam deneyim inşallah sağolasın
mewLut
Aktif Üye
Aktif Üye

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    16 Ksm 2008, 23:10Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kablolarla ilgili bir sorun yoksa, sorun pc dedir, araştırmak yerine formatlaman daha az zamanını alır
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    16 Ksm 2008, 23:13Alıntıyla Cevap Gönder

mewLut yazmış:
hocam kablolarla ilgili bir sorun yoksa, sorun pc dedir, araştırmak yerine formatlaman daha az zamanını alır

katılıyorum
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..    17 Ksm 2008, 11:28Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar sağolun evet formatlamak kesin çözüm ama son çözüm olarak bırakıyoruım onu bir sürü ıvır zıvır bilgi var onların yediğini almak için de uğraşmam gerekecek.bakayım biraz daha..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra..

page generation = 0.17660 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)