|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
nedenben
Seçkin Üye

| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 13 Ksm 2008, 20:44 | |
| arkadaşlar bikaç gün önce okulda üst kata internet çekildi.bir bilgisayar en fazla açılış sayfasını açıyor o da sürekli sayfayı yenilersem
mesela giriş sayfası olarak google ı ayarladım.google açılınca kadar sayfayı sürekli yenilemem gerekiyor.aram motoruna bişey yazıyorum ve listeliyor ama linke tıkladığımda açılacak gibi oluyor ama açılmıyor.sebebi ne olabilir acaba? | |
|
|
 |
aeren
Site Gezgini

|
| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 14 Ksm 2008, 0:25 | |
| | hocam bir çok sebebi olabilr koblo uzunlığu çoksa baglanma çok yavaş olur virüs yavaşlatıyor olabilir | |
|
|
 |
nedenben
Seçkin Üye

| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 14 Ksm 2008, 10:34 | |
|
 |
 |
hocam bir çok sebebi olabilr koblo uzunlığu çoksa baglanma çok yavaş olur virüs yavaşlatıyor olabilir |
hocam aynı kattaki diğer bilgisayararda sorun yok bitek bunda problem.virüs ihtimalini de düşündüm ama hiç bu şekilde interneti yavaşlatan bi virüs görmedim acaba sebebi bu olabilir mi | |
|
|
 |
aeren
Site Gezgini

|
| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 15 Ksm 2008, 2:16 | |
| | hocam virüsten kaynaklanıp kaynaklanmadıgını öğrenmek için çalıştıra msconfig yaz ordan başlangıça gir sistem açılışında hangi programlar çalışıyor amvo ckvo pumprep 0 k exolorer.exe vb programlar var mı veya başka virüslerde başlangıça kendini atabilir bunlar hem sistem açılışını yavaşlatır hemde baglantını benim aklıma gelen bu | |
|
|
 |
nedenben
Seçkin Üye

| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 16 Ksm 2008, 23:05 | |
| | tamam hocam deneyim inşallah sağolasın | |
|
|
 |
mewLut
Aktif Üye

| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 16 Ksm 2008, 23:10 | |
| | hocam kablolarla ilgili bir sorun yoksa, sorun pc dedir, araştırmak yerine formatlaman daha az zamanını alır | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 609 Konum: Bursa --> İstanbul |
| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 16 Ksm 2008, 23:13 | |
|
 |
 |
hocam kablolarla ilgili bir sorun yoksa, sorun pc dedir, araştırmak yerine formatlaman daha az zamanını alır |
katılıyorum | |
|
|
 |
nedenben
Seçkin Üye

| internet bağlantısı var ama giriş sayasından sonra.. 17 Ksm 2008, 11:28 | |
| | arkadaşlar sağolun evet formatlamak kesin çözüm ama son çözüm olarak bırakıyoruım onu bir sürü ıvır zıvır bilgi var onların yediğini almak için de uğraşmam gerekecek.bakayım biraz daha.. | |
|
|
 |
|
|