|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
simanur
Seçkin Üye

| microsoft öğretmen eğitim akademisi 10 Ekm 2008, 20:12 | |
| | sağolun ben müdür beye söyleyeyim o zaman | | |
|  | simanur
Seçkin Üye

| microsoft öğretmen eğitim akademisi 19 Ekm 2008, 9:56 | |
| | YA KURDUM AMA KULLANICI ADI VEYA ŞİFRE YANLIŞ DİYOR | | |
|  | gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1339 Konum: Balıkesir »» Artvin |
| microsoft öğretmen eğitim akademisi 19 Ekm 2008, 10:05 | |
| | yanlız o online dir ders takibini kaydeder iszleidğiniz dersin istatistiğiini tutar 3 sene once burda sınav yapcaklardı bitirdik dersleri biz ozaman halaa ortalarda bişey yok ayarlayamadılar birtürlü | | |
|  | gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1339 Konum: Balıkesir »» Artvin |
| microsoft öğretmen eğitim akademisi 19 Ekm 2008, 10:08 | |
|
 |
 |
YA KURDUM AMA KULLANICI ADI VEYA ŞİFRE YANLIŞ DİYOR |
kullanıcı adı ve şifreyi ilden dağıtırlar hocam o kursu alacak öğretmenlerin başvvuruları tamamlandıysa ki bizde bu giriş olarak tc kimlik numarası kullanıcı adıydı vede onun ilk 5 yada son 5 rakamı şifre olarak verilmişti yani onu bunu koordine edenler ayarlıyor çünkü o şifre iler internete bağlanıp giriş yapcak ve siz izledikce dersleri dersin kaydını sisteme yazacak. | | |
|  | sinanc9
Site Gezgini

| | |
|  | FaceToFace
Yeni Üye

|
| microsoft öğretmen eğitim akademisi 17 Ksm 2008, 2:10 | |
| Elimde bu eğitim cd sinden var ama eğitim teknolojileri artık bunun takibini yapmadığından server olmadığı için giriş kısmında tc kimlik ve şifre girsenizde işe yaramaz.Takip edilmesi için çalışmaların servera bağlanılıyordu 3 yıl önce.Şimdi sorum şu: Bu cd yi bilgisayardan çalıştır deyip kurduk. Cd içine göz attığımızda zaten parça parça flaş animasyonlarını görebiliyoruz.Peki bunları bir bütün halinde izlemek için başlangıç sayfası olarak index.htm yada benzer bişey bulamadım. Deneyen, deneyim sahibi arkadaşlar aranmaktadır Önemli ama.Size her soru sorana bilgisayarla ilgili tutuşturursunuz eline bu cd yi al öğren dersiniz  | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.91718 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|