Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü

Opel Astra Yorumlarınız...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 19:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar 2000 model opel astra alcam.. eğer bu arabayı kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirler mi?

En son muhammed tarafından 17 Ksm 2008, 8:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
empati52
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 19:33Alıntıyla Cevap Gönder

muhammed yazmış:
arkadaşlar dün 2000 model opel astra alcam.. eğer bu arabayı kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirler mi?

cümlede anlatım bozukluğu olmuş hocam Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Metehan
Site Gezgini
Site Gezgini

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bendede opel astra var hangi modlei olduğunu yazmamışsın ama astralar güzel arabadır. rahat atik güvenli sağlam araba bence al rahat edebileceğin bir arabadır.
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 20:19Alıntıyla Cevap Gönder

kaç binde ve kaç lira ona göre yazalım
unreal09
Yeni Üye
Yeni Üye

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşım bende 2000 astra kullanıyorum cd benim ilk arabam sıfır almıştım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim 8 yıldır çok şükür hiç bi problem yaşamadım ama bakımlarınıda xamanında yaptırdım..özellikle kendini çok güvende hissediceksin içinde kesinlikle teneke değil...saygılar
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 20:41Alıntıyla Cevap Gönder

bence volvo yada honda al sağlamlık diyorsan ama biraz sağlam olsun birazda atik olsun ama cebime göre olsun yedek parçada sıkntı yaşamayayım diyorsan opel yada WW modelleri iyi fırsay.
oziie
Aktif Üye
Aktif Üye

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 21:05Alıntıyla Cevap Gönder

Astra aldığı paranın hakkını verir bence.. Babamda da Astra var.. O da geçen sene sıfır aldı- sorunsuz biniyor halen.. 2000 yılından 2006 yılına kadar ekmek gibi satıldı. 2006 yılından sonra muadillerinden biraz geriye düştü bence.. Teknolojiyi ve kasayı yenilemediği için tercih edilmedi son yıllarda - zaten geçen sene de kasayı değiştirdnihayetinde. İkinci el araç olarak astra güzel bir opsiyon bence.
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

Opel Astra Yorumlarınız...    16 Ksm 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bende 2003 astra comfort var. yüzbin km. de tam. 1.6 ları 1.4 lere göre daha tutuluyor. Uzun yolda yakıtı ortalama 100 km'de 5.7 civarında yakıyor. Aşağı düştüğüde oluyor, çıktığıda. Tabi burda 3000 deviri geçmediğin sürece. Bu da saatte 100-110 km felan demek 5.viteste. En tutulanı Elegance, Sonra CD, Sonra comfort ve en son düz modeli var. Comfort'ta
Elektrikli aynalar
2 Hava yastığı
ABS
Manual Klima
Direksiyondan kumandalı Kaset Çalar(2004 ve üzeri modellerde CD ye geçiş yapılmış)
Sis Farları
4 cam otomatik
Merkezi kilit

mevcut donanım. Bakımını zamanında yaptırırsan seni sırtından indirmez. İçi Dar bir arabaymış gibi görünüyor ama oldukça geniş. Uzun Yolda direksiyonu bi başkasına bırakmak istemiyosun. Okadar rahat kullanımı var. Tek dezavantajı Amartisörleri çok sert... Oda sağlamlığından kaynaklanıyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Otomobil Klübü

Opel Astra Yorumlarınız...

page generation = 3.99673 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)