|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
alpozturk2002
Aktif Üye

|
| Lisanslı Windows XP Home Edition Service Pack 2 16 Ksm 2008, 16:55 | |
| Merhaba arkadaşlar. Elimde Orjinal Lisanslı Windows XP Home Edition Service Pack 2 cd si var. Bunu evimdeki Masaüstü bilgisayara kurdum ve aktif edip güncellemelerini SP3 dahil yaptım. Aynı cd yi laptop a da kursam aktvivasyon yapmada ve sonrasında güncelleme yapmada sorun olur mu? Örneğin Kaspersky ın orjinalini(lisanslısını) bir pc ye kurduktan sonra başka bir pc ye kurup güncellemeye çalıştığınızda bloke oluyor. Çünkü lisansı tek pc için geçerli. Aynı proplem Windows XP de oluyor mu? Deneyen var mı?
Okulda da 15 adet lisanslı, keyleri farklı xp cdleri var. Okuldaki tüm lablara kurmak istiyorum eğer aktvivasyon sorunu olmuyorsa... | | |
|  | alpozturk2002
Aktif Üye

|
| Lisanslı Windows XP Home Edition Service Pack 2 16 Ksm 2008, 17:22 | |
| | Yok mu bunu deneyen.. | | |
|  | alpozturk2002
Aktif Üye

|
| Lisanslı Windows XP Home Edition Service Pack 2 16 Ksm 2008, 19:59 | |
|  | | |
|  | bozo
Aktif Üye

| Lisanslı Windows XP Home Edition Service Pack 2 16 Ksm 2008, 20:24 | |
| | olmaz hocam.aktivite etmez.ileride bu lisans orjinal değilir der | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.16408 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|