Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
racamen
Yeni Üye
Yeni Üye

nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi    16 Ksm 2008, 19:49Alıntıyla Cevap Gönder

herkese öncelikle işlerinde kolaylıklar dilerim bilgisayarıma nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi virüs taraması yapmak istediğimde özel taramadan yapabiliyorum ama bu işi sağ tuşa nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
mucahit59
Yeni Üye
Yeni Üye

nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi    17 Arl 2008, 18:56Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı problem bendede var Sad
bilgogr51
Yeni Üye
Yeni Üye

nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi    17 Arl 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

setup bölümünde sol tarafta tree menü var orda user interface bölümü var onu tıklayın orda sağ bölümdeki intergrate into in context menü seceneğini aktif hale getir düzelir artık sağ menüde görebilirsin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi

page generation = 0.17631 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)