|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
racamen
Yeni Üye

|
| nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi 16 Ksm 2008, 19:49 | |
| | herkese öncelikle işlerinde kolaylıklar dilerim bilgisayarıma nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi virüs taraması yapmak istediğimde özel taramadan yapabiliyorum ama bu işi sağ tuşa nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim | | |
|  | mucahit59
Yeni Üye

|
| nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi 17 Arl 2008, 18:56 | |
| Aynı problem bendede var  | | |
|  | bilgogr51
Yeni Üye

|
| nod32 kurdum fakat mouse mun sağ tuşuna kendini eklemedi 17 Arl 2008, 19:28 | |
| | setup bölümünde sol tarafta tree menü var orda user interface bölümü var onu tıklayın orda sağ bölümdeki intergrate into in context menü seceneğini aktif hale getir düzelir artık sağ menüde görebilirsin | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.17631 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|