Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ibrahim028
Yeni Üye
Yeni Üye

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    24 Eyl 2007, 18:25Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben 4 -8 basamak arasını işleyeceğim için 4-8 basamak arası konuları içeren yıllık plan bulamayınca bu planları hazırladım. İnşallah işinizi görür

bilgisayar_1_8_basamak_yillik_planlar.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  bilgisayar_1_8_basamak_yillik_planlar.rar
 Dosya Boyutu:  37 KB
 İndirilme:  284 defa

zaim
Aktif Üye
Aktif Üye

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    24 Eyl 2007, 18:52Alıntıyla Cevap Gönder

ya hocam klavuz kitaplar geldi yıllık plan yapacak mıyız
aysun
Site Gezgini
Site Gezgini

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    24 Eyl 2007, 18:58Alıntıyla Cevap Gönder

şu planlar da güzel umarım işinize yarar

bilgisayar_1_8_basamak_yillik_planlar.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  bilgisayar_1_8_basamak_yillik_planlar.rar
 Dosya Boyutu:  24.28 KB
 İndirilme:  132 defa

bahrione
Site Gezgini
Site Gezgini

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    26 Eyl 2007, 20:00Alıntıyla Cevap Gönder

Hakikaten bildiğim kadarıyla kılavuz kitabı olan derslerin yıllık planları yapılmıyor. Bir yanlışım mı var acaba?
yasar0806
Yeni Üye
Yeni Üye

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    28 Eyl 2007, 21:10Alıntıyla Cevap Gönder

bahrione yazmış:
Hakikaten bildiğim kadarıyla kılavuz kitabı olan derslerin yıllık planları yapılmıyor. Bir yanlışım mı var acaba?

Evet yönetmelikte yazan sizin söylediğiniz gibi ancak bazı "kıl müdürler" istiyorlarmış plan. Onlar için daha faydalı olur.
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    28 Eyl 2007, 21:44Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kendimi öğretmen olarak bildim bileli yıllık plan sadece süs olarak kaldı benim için. şimdide öyle olacak. Ama dersleri işlemiyormuyum? hem de her dakikasını. Yıllık planı müdürüme vereyim de içi rahat etsin. Neymiş efendim müfettişler sorarmış. soracağı varsa dinleyeceği de var Smile
yamtar3535
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    03 Ekm 2007, 23:22Alıntıyla Cevap Gönder

teşekürler.....
duayen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan    03 Ekm 2007, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

içimiz dışımız plan oldu. planlardan dersi unuttuk. bu nedir arkadaş ya belgelerle uğraşıp duruyoruz Mad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

bilişim teknolojileri dersi 1-8 basamak yıllık plan

page generation = 0.18089 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)