Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Önemli!!! Atölye bilgisayarları idareye dağıtılmış, ben gelmeden önce, Şimdi Teftiş Yılı!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
alpozturk2002
Aktif Üye
Aktif Üye

Önemli!!! Atölye bilgisayarları idareye dağıtılmış, ben gelmeden önce, Şimdi Teftiş Yılı!!    15 Ksm 2008, 23:01Alıntıyla Cevap Gönder

Demirbaştan çıkarmak başka düşmek başka. Atıl duruma geldiyse okulunuzdaki demirbaş düşüm komisyonu düşer. İdareye verilen bilgisayarı demirbaştan düşülmez sanırım. Oraya aktarılır zimmetleyerek tutanakla. Hocam çok kafa yorma. Sorun olmaz.
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Önemli!!! Atölye bilgisayarları idareye dağıtılmış, ben gelmeden önce, Şimdi Teftiş Yılı!!    15 Ksm 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bu müfettişler geldiği zaman anlatacaksın durumu olay bitti. Suç senin değil sonuçta.
suç idarenin benim 6 bilgisayarıma el koymuş durumda idare. Ama bitti artık bir tane bile vermem ama adamlar zamanında almış. Yorma fazla kafanı derim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Önemli!!! Atölye bilgisayarları idareye dağıtılmış, ben gelmeden önce, Şimdi Teftiş Yılı!!

page generation = 0.12108 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)