|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ccaaggllaarr
Aktif Üye

| ACİL: Airties rt-211 ve netmaster router accespoint Bağlantısı 12 Ksm 2008, 13:13 | |
| arkadaşlar okulda airties Rt-211 kablosuz 4 portlu modem var. ve kablosuz yayinda aynı anda yapıyoruz. ama yazin 2 tane netmaster wds 540 wirelles ap- router alınmıs. geldiğimde denedim meshi aktifleştirdim ancak görmesine rağmen net yayini alamıyorum. bu konuda bir bilgisi olan varsa sevinirim. ACİL | | |
|  | alim
Aktif Üye

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 135 Konum: Artık İstanbul... |
| ACİL: Airties rt-211 ve netmaster router accespoint Bağlantısı 14 Ksm 2008, 8:25 | |
| | bu konuya hakim değilim ancak modem ve erişim noktaları farklı marka olduğu için 1 ap ye kablo ile girip tekrarlayıcı olarak ayarlamanız gerekebilir. mesh için sanırım ap lerinde airties olması gerekir diye düşünüyorum. bu konuda en sağlıklı bilgiyi airties teknik destek ten alabilirsiniz. 212 444 0 239 7/24 | | |
|  | alpvision
Site Gezgini

| ACİL: Airties rt-211 ve netmaster router accespoint Bağlantısı 14 Ksm 2008, 9:07 | |
| Sayın hocam elindeki modemle access point arasındaki marka farklılığından kaynaklanıyo olabilir.Ben bi yurda 5 tane access point kuracaktım satın alırken modemin neyse access pointin de o olsun demişlerdi.
Bir de 2 den fazla access point bağladığında sorun yaşıyosun Üçüncü dördüncü access pointler bağlanıyo ancak sinyal verirken sınırlı ağ bağlantısı veriyo. O da sanırım aynı kanalda en fazla 2 access point çalışabildiği içinmiş...
Baya bi cebelleşmiştim ben onlarla benden sonra 2 tane piyasada çalışan bilgisayarcı çağırmışlar en sonunda 2.si access pointlere döşemiş kabloyu gitmiş...  | | |
|  | gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1339 Konum: Balıkesir »» Artvin |
| ACİL: Airties rt-211 ve netmaster router accespoint Bağlantısı 14 Ksm 2008, 9:50 | |
| | mesh teknoolojosi sadece airtiese has bir özellik ana wireless modeminde airties olmalı lazım ozaman airties acceess pointlerle birlikte tam anlamıyla verim alabilirsin onun dışında erişim noktası olarak kullanmak daha mantık olur zahmeti mecburen kablo çekilecek çünkü senin accesspointler airtise değil bizdede zyxel wireless modem var 2 accesspoint aldım ama görmeidiler klavuzunda öyle yazıyodu hepsinin airties olması gerek diyor bende paşa paşa kablo cektim | | |
|  | ccaaggllaarr
Aktif Üye

| ACİL: Airties rt-211 ve netmaster router accespoint Bağlantısı 14 Ksm 2008, 10:46 | |
| | arkadaşlar netmastern teknik servisi ile konustum. kesinlikle bir uyumsuzluk olmayacağini soylediler. bir de airties i aramayi deneyeyim. bana kalsa bende ayn. marka alırdm ama bnim haberim yoktu. Şimdi sıkıntıya düşen benim malesef... işi bilmeyenlerin kahrını biz çekiyoruz. | | |
|  | alim
Aktif Üye

Kayıt: 11 May 2007 Mesajlar: 135 Konum: Artık İstanbul... |
| ACİL: Airties rt-211 ve netmaster router accespoint Bağlantısı 15 Ksm 2008, 1:14 | |
| | gelismeleri bildirirseniz seviniriz... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15766 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|