Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Çevre Birimleri Yazıcı-Projeksiyon-Akıllı Tahta

Renkli lazer yazıcı hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ayme34
Site Gezgini
Site Gezgini

Renkli lazer yazıcı hakkında fikirlerinizi bekliyorum    15 Ksm 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar okula renkli lazer yazıcı almak istiyorum. Öğrenci sınav giriş belgelerini çıkarırken çok işimize yarayacak diye düşünüyorum. (Her sınav döneminde bir mürekkepli yazıcı alıyoruz ve kartuş dayanmıyor.) Fakat daha önce hiç renkli lazer kullanmadım. Renkli lazerlerin toner durumları nasıl, uzun süre kullanılabilir mi? Bir arkadaş şöyle dedi. Yazıcı firmaları parayı yazıcıdan değil onun kartuş ya da tonerinden kazanıyor dedi. Toneri bitince yeni bir toner için yazıcı parası kadar para vermen gerekiyor dedi. Kullananlar varsa soruyorum gerçekten öyle mi? Ayrıca renkli lazer toner dolumu yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa sonuç nasıl oluyor? Baskı kalitesi değişiyor mu?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Çevre Birimleri Yazıcı-Projeksiyon-Akıllı Tahta

Renkli lazer yazıcı hakkında fikirlerinizi bekliyorum

page generation = 0.42155 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)