|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Seçkin Üye

| |
|
|
 |
SEDAT SB
Yeni Üye

| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 27 Eyl 2007, 12:17 | |
| | Slm,Ağustos 2007 de göreve başlayan Eğitici Bilgisayar Formatörleri için Ankaradaki kursun tarihini bilen var mı? | |
|
|
 |
tunsel
Site Gezgini

| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 27 Eyl 2007, 12:34 | |
| | seizma , sizden bir ricam olacak. yardımcı olursanız sevinirim. manisa da formatörlük görevlendirmeleri , öğretmenlerin ders yükleri bahane gösterilerek yapılmadı. oysa bizleri kursa alırken , ders saati vs hiçbir açıklama yapılmamıştı. sizden isteğim yozgat' ta yapılan görevlendirmelerde , öğretmenlerin okullarında görevlendirmelerden önceki ders yükleri hakkında bilginiz varsa iletir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim. | |
|
|
 |
hanifta
Aktif Üye

| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 27 Eyl 2007, 13:07 | |
| | sağolun hocam bende başarılar diliyorum.ama 1 ekimden itibaren olmasını anlamadım benim 15 saat dersim var ve 2 gün boş ama dersim olmadığı zamanlar geldim hep açıklandığı tarihten itibaren olsaymış o da iyi olurdu neyse hayırlısı | |
|
|
 |
Seçkin Üye

|
| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 28 Eyl 2007, 8:49 | |
|
 |
 |
seizma , sizden bir ricam olacak. yardımcı olursanız sevinirim. manisa da formatörlük görevlendirmeleri , öğretmenlerin ders yükleri bahane gösterilerek yapılmadı. oysa bizleri kursa alırken , ders saati vs hiçbir açıklama yapılmamıştı. sizden isteğim yozgat' ta yapılan görevlendirmelerde , öğretmenlerin okullarında görevlendirmelerden önceki ders yükleri hakkında bilginiz varsa iletir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim. |
Hocam Yozgatta Formatörlük görevlendirilmesi öncelikle bilgisayar öğretmeni olması ve Bilişim Teknolojileri Sınıfının Geliştirile Bilir olmasına bakıldı yani lab 10 + 1 ise dahi formatör olarak görevlendirildi. Ders saati olayına bakılmadı. Size r Yardımcı olabildiysek ne mutlu. | |
|
|
 |
tunsel
Site Gezgini

| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 28 Eyl 2007, 8:56 | |
| | çok teşekkür ederim. | |
|
|
 |
yesimim2000
Site Gezgini

| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 28 Eyl 2007, 9:00 | |
| | Arkadaşlar ben de bu görevlendirmeyle yeniden formatör oldum. yozgattaki görevlendirmelerde bildiğim kadarıyla şu anda sadece Bilg. Öğretmenleri formatör oldu. 180 saatlik formatörlük kursu için başvuranlar(kurs Ekimde başlayacakmış) galiba sonraki döneme kaldılar. | |
|
|
 |
Seçkin Üye

|
| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 28 Eyl 2007, 9:05 | |
| | Evet başarı olanlar Ocak Ayında görevlendirileceği söyleniyor. | |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 924 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 28 Eyl 2007, 17:16 | |
| | ilçe meb e gittim yazı hala ellerine ulaşmamış ama int dekini gösterdim olur dediler.Görevlendirmelerimi iptal ettiler.Şükürler olsun artık formatör oldum 3 okula gitmekten kurtuldum. | |
|
|
 |
g_kalp
Site Gezgini

| YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 02 Ekm 2007, 13:58 | |
| | sağollun | |
|
|
 |
huseyinbilal
Aktif Üye