Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    25 Eyl 2007, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

YOZGATTA GÖREV YAPAN ARKADAŞLARIN FORMATÖRLÜKLERİ AÇIKLANDI..
1 EKİM - 31 ARALIK 2007 ARASI FORMATÖR OLARAK GÖREVLENDİRİLEÇEKLERDİR.
İSİMLERİ OLAN ARKADAŞLARIMIZA GÖREVLERİNDE BAŞARIŞAR DİLİYORUM...
Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri onaylandı. Listeyi görmek için tıklayınız.
SEDAT SB
Yeni Üye
Yeni Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    27 Eyl 2007, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

Slm,Ağustos 2007 de göreve başlayan Eğitici Bilgisayar Formatörleri için Ankaradaki kursun tarihini bilen var mı?
tunsel
Site Gezgini
Site Gezgini

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    27 Eyl 2007, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

seizma , sizden bir ricam olacak. yardımcı olursanız sevinirim. manisa da formatörlük görevlendirmeleri , öğretmenlerin ders yükleri bahane gösterilerek yapılmadı. oysa bizleri kursa alırken , ders saati vs hiçbir açıklama yapılmamıştı. sizden isteğim yozgat' ta yapılan görevlendirmelerde , öğretmenlerin okullarında görevlendirmelerden önceki ders yükleri hakkında bilginiz varsa iletir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim.
hanifta
Aktif Üye
Aktif Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    27 Eyl 2007, 13:07Alıntıyla Cevap Gönder

sağolun hocam bende başarılar diliyorum.ama 1 ekimden itibaren olmasını anlamadım benim 15 saat dersim var ve 2 gün boş ama dersim olmadığı zamanlar geldim hep açıklandığı tarihten itibaren olsaymış o da iyi olurdu neyse hayırlısı
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    28 Eyl 2007, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

tunsel yazmış:
seizma , sizden bir ricam olacak. yardımcı olursanız sevinirim. manisa da formatörlük görevlendirmeleri , öğretmenlerin ders yükleri bahane gösterilerek yapılmadı. oysa bizleri kursa alırken , ders saati vs hiçbir açıklama yapılmamıştı. sizden isteğim yozgat' ta yapılan görevlendirmelerde , öğretmenlerin okullarında görevlendirmelerden önceki ders yükleri hakkında bilginiz varsa iletir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim.

Hocam Yozgatta Formatörlük görevlendirilmesi öncelikle bilgisayar öğretmeni olması ve Bilişim Teknolojileri Sınıfının Geliştirile Bilir olmasına bakıldı yani lab 10 + 1 ise dahi formatör olarak görevlendirildi. Ders saati olayına bakılmadı. Size r Yardımcı olabildiysek ne mutlu.
tunsel
Site Gezgini
Site Gezgini

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    28 Eyl 2007, 8:56Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ederim.
yesimim2000
Site Gezgini
Site Gezgini

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    28 Eyl 2007, 9:00Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben de bu görevlendirmeyle yeniden formatör oldum. yozgattaki görevlendirmelerde bildiğim kadarıyla şu anda sadece Bilg. Öğretmenleri formatör oldu. 180 saatlik formatörlük kursu için başvuranlar(kurs Ekimde başlayacakmış) galiba sonraki döneme kaldılar.
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    28 Eyl 2007, 9:05Alıntıyla Cevap Gönder

Evet başarı olanlar Ocak Ayında görevlendirileceği söyleniyor.
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    28 Eyl 2007, 17:16Alıntıyla Cevap Gönder

ilçe meb e gittim yazı hala ellerine ulaşmamış ama int dekini gösterdim olur dediler.Görevlendirmelerimi iptal ettiler.Şükürler olsun artık formatör oldum 3 okula gitmekten kurtuldum.
g_kalp
Site Gezgini
Site Gezgini

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    02 Ekm 2007, 13:58Alıntıyla Cevap Gönder

sağollun
huseyinbilal
Aktif Üye
Aktif Üye

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..    03 Ekm 2007, 21:29Alıntıyla Cevap Gönder

YOZGAT TAKİ KURS NEZAMAN OLACAK BİLEN VAR MI?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

YOZGAT FORMATÖRLÜK SONUÇLARI AÇIKLANDI..

page generation = 0.59777 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)