|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
cekgul
Aktif Üye

| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 13 Ksm 2008, 14:25 | |
| dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyenin ve sizlerin dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu üye forumda optikos programını talep eden üyelerin adreslerine aşağıdaki şekilde mesajlar atarak şantaj yapmaktadır:
"Firmamıza ait lisans hakları kanunlarla güvence altına alınmış olan
> programlarımızı kullanmakta olduğunuz belirlenmiştir. *
>
> *Bu hem kanunlarla belirtilmiş ağır bir suç hem de emek hırsızlığı olup
> firmamıza ciddi anlamda maddi zarar vermiştir. *
>
> *Bunun birisinin cüzdanýný çalmaktan hiçbir farký yoktur. Hakkınızda Milli
> Eðitim Bakanlığı başta olmak üzere bağlı olunan Milli Eğitim Müdürlüklerine
> şikayette bulunulacaktır. *
*Firmamız programlarımızı lisanslı birşþekilde kullanmak isteyen firmalara
> gerekli yasal kolaylıkları sağlayacaktır.*
Benim verdiğim cevaba karşılık olarak gelen mesaj:
"Konuyla ilgili yasal iþlemler bugün itibariyle baþlatýlmýþtýr denetimler
esnasýnda programlarýn yüklenip yüklenmediði zaten ortaya çýkacaktýr. Bu
hususta zaten yükleme yapmadýysanýz sizin için bir sýkýntý da yoktur. Ancak
açýk bir þekilde programýn lisansýný illegal bir þekilde almak
istediðinizin kayýtlarý bizde mevcuttur"
Ne garip tesadüf ki bu gün bazı arkadaşlar bu programı talep etmişler ve bu üye de firmasını adres göstermiş.(Reklama bak)
Evet yasal olmayan bir programı kullanmak hoş değil ama böyle şantajlarla çıkar sağlamaya çalışmak ta öyle. Hele forumu bu tür işler için kullanmak!
Buyrun şikayetinizi yapın, denetimlerinizi de.
En son cekgul tarafından 13 Ksm 2008, 14:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | | |
|  | semraaa14
Seçkin Üye

|
| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 13 Ksm 2008, 14:29 | |
| | bana da gelmişti bu mail. Dikkate almadım. | | |
|  | prentice
Tecrübeli Üye

| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 13 Ksm 2008, 20:18 | |
| vay hainnnnnnnnnnnn  | | |
|  | fatihpc
Tecrübeli Üye

| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 13 Ksm 2008, 20:38 | |
| aramızda işe yaramazlar var anlaşılan
çık git kardeşim hadi bakalım  | | |
|  | vgm
Seçkin Üye

| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 13 Ksm 2008, 20:38 | |
|  | | |
|  | carolyn54
Seçkin Üye

| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 13 Ksm 2008, 20:53 | |
|  | | |
|  | dershanemarket
Yeni Üye

|
| önemli-dershanemarket adı ile foruma yeni kayıt olan üyeye ve sizlere 07 Oca 2009, 19:17 | |
| Merhaba
Tesadüf olacak hiçbir durum ortada yoktur. Herhalde kendi firmamızın programlarını satmak için üye olup reklam yapabiliriz.Alrısınız almazsınız siz bilirsiniz.
Çekgün isimli arkadaş bıraksın lütfen bizim reklamımızı da parayla sattığımız ve 30 kişinin geçindiği bir şirketin programlarını illegal bir şekilde dağıtmak veya bunu illegal bir şekilde almak ne demektir buna lütfen cevap versin.
Çoğunluğu öğretmen olan sizlere hakkı adaleti soruyorum .Mail gelen arkadaşların her aradığında Çekgün isimle arkadaşa yaptığımız uyarıyı yaptık kullanmadıysanız sorun yoktur diye. Daha bunda sıkıntı yapılacak ne var anlamış değilim.
Heralde yaptığı işin kanunsuzluğunun farkında olan ve işi basitleştirmeye çalışan kişiler bunun hesabını vereceklerdir.
Son kez söylemek isterim ki firmamız kimseye kesinlikle programlarımızı almassanız dememiştir. Burada mağdur ve hakkı yenilmiş olan firmamızdır ancak sanki firmamız zorla sizin cebinizden para almış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Zaten burada yazılanlar ve benim yazdıklarım yersizdir konu adli mercilerce incelenmekte olup bu suçu işleyenlerle mahkemede hesaplaşılacaktır.
Hepinize iyi çalışmalar dileklerimizle. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.18208 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|