Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
siyahzar
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    10 Ksm 2008, 10:37Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar okul sitesinin haberlerini falan güncelleme işi bana kaldı. 2 aydır sorunsuz yapıyordum güncellemeyi. Bir gün site durduk yerde açılmaz oldu. acaba veritabanı mı bozuldu deyip veritabanı dosyasının yedeğini yükleyim dedim. 2.5 mb lik mdb dosyasını yükleyemedi yüzde 14 te takılıyor. boyut büyük ondandır deyip sıkştırıpo onar seçeneğini kullandım 600 kb ye düştü. yine günceleme de donup kaldı bu sefer yüzde 41. başka bir sitenin 712 kblik dosyasının sorunsuz yüklüyor ama kendi veritabanını yüklemiyor. okul sitesi şu anda açılmıyor. böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen naptınız nasıl ettiniz paylaşın. bilgisayarın başında bekliyorum.[/b]
siyahzar
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    10 Ksm 2008, 10:50Alıntıyla Cevap Gönder

Bu arada log dosyası 90 mb yi geçmiş sebep bu olabilir mi acaba. silsem hepsini?
siyahzar
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    10 Ksm 2008, 11:37Alıntıyla Cevap Gönder

silinmesine izin vermiyor zaten
siyahzar
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    10 Ksm 2008, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar default.asp 0 kb görünüyo sanki biri girip sistemi mahvediyor ya.
siyahzar
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    10 Ksm 2008, 13:29Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar 80 kb lik dersdestek.asp dosyasını güncelliyor ama 12 kblik default dosyasının güncellemiyor. bu arada bi sürü kişi bakmış ama hala bi cevap yok.
siyahzar
Yeni Üye
Yeni Üye

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    11 Ksm 2008, 10:56Alıntıyla Cevap Gönder

aynen öyle ftpden atıyorum ama olmuyor işte herzaman olan şey. tekin okul portalı olduğu gibi yükledim ftpyle sorunsuz. yine açılan bi şey yok. öööyle bekliyoruz yani. loglarıda silemiyorum. izin yok diyor.
bu arada teşekkürler önemsediğin için.
ihsaniye
Site Gezgini
Site Gezgini

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı    13 Ksm 2008, 14:07Alıntıyla Cevap Gönder

hocam host sağlayıcınıza iletin problemi çözeceklerdir

bende kendi ftpme fazla yükleme yaptığım için hesabımı suspend etmişlerdi sagolsun hostcu sonradan zorla ek alan sattı Confused öyle açıldı...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

Okul sitesi Veritabanı bağlantısı

page generation = 0.18314 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)