|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
celiksd
Site Gezgini

|
| bor power gerçekten etkli mi ? 02 Ksm 2008, 15:07 | |
| | yaklaşık 1 hafta önce yağ deişiminden sonra bor power aldım ve motor yağına boşalttık aracım c4 1.6 dizel olmasından dolayı sabahları çok ses yapıyordu ilk çalışması esnasında o ses gitti sanki motor ısınmış gibi çalışıyor birde daha rahat hızlanıyor gibi geldi performansında artış gözlemledim yakıt konusunda da tasarruf sağladığı söylendi ama onu henüz denemedim.daha önce kullanmış arkadaşlar var mı ? | | |
|  | ne_diye
Site Gezgini

| bor power gerçekten etkli mi ? 13 Ksm 2008, 9:53 | |
| | ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar da çok memnun olduklarını söylediler çekişte de çok fark ediyormuş lpg li araçlarda diyolar bende yağ değişiminde kullanmayı düşünüyorum hocam | | |
|  | ersen
Site Gezgini

|
| bor power gerçekten etkli mi ? 13 Ksm 2008, 9:56 | |
| bende yağ değişiminde kattırdım. 70 bin km ömrü varmış kattırdığımın.
İlk İzlenimlerim:
1- Ses ve titreme azaldı,
2- Çekiş arttı
3- Yağ eksiltme eskiye oranla azaldı.
Arabam : 1991 Model Mercedes 190 E 1,8 + BRC Lpg | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.32342 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|