Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned yardım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
mriza
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned yardım    12 Ksm 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

nerhaba arkadaşlar,
dyned le ilgili bir sorunum var:
bir cd ile okuldaki bilgisayara dynedi kurdum aynı cd ile başka makinalara da kurdum. ama kendi bilgisayarıma kuramıyorum. hatta başka makinelerde çalışan cd leri bile denedim. ancak kendi makineme kuramıyorum. msg_message_setupincomplete ve msg_message_setupdidnotcopyallfiles diye 2 satır hata veriyor
yardımcı olursanız seviniriz
mriza
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned yardım    13 Ksm 2008, 0:03Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?
mriza
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned yardım    13 Ksm 2008, 9:07Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yakında askere gideceğim o yüzden okuldaki işleri bitirmek istiyorum. o yüzden yardımcı olursanız sevinirim Embarassed
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

dyned yardım    13 Ksm 2008, 9:27Alıntıyla Cevap Gönder

diğer bilgisayarlara kurmuş olduğun dyned klasörünü al kopyala kendi bilgisayarına yapıştır cd ye gerek yok
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned yardım

page generation = 0.29418 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)