Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
boss2
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR BU ADRESTE ELLE İP ATAMA İŞLEMİ VİDEOLU ANLATIYOR. BEN DAHA DENEMEDİM HEMEN BAKICAM.

http://www.ogren.tv/dersler/ip_degistirme/ip_degistirme_viewlet_swf.html

En son boss2 tarafından 11 Ksm 2008, 16:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ne yaptın..halledemedinmi?
alibeyhan
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 18:51Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sorun virüs ğrogramında aynısı bugün başıma geldi....illet bişey ama deneyerek çözülüyor Mr. Green Mr. Green
şebocum
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 19:20Alıntıyla Cevap Gönder

ağı tekrar kurmayı denediniz mi
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    11 Ksm 2008, 19:21Alıntıyla Cevap Gönder

1) ağ kablolarını sökerim. Hepsini.
2) öğretmen bilgisayarını kurtarma dvd'sinden kurarım.
3) 2 adet öğrenci bilgisayarını kurtarma dvd'sinden kurarım.
4) sadece öğretmen bilgisayarını ve öğrenci dvd'si ile kurduğum 2 öğrenci bilgsayarının ağ kablolarını takarım.
5) 3 bilgisayardan hangisi hangisini görüyor bakarım.
6) sorun nerde imiş düşünürüm.
sarı_sarı
Aktif Üye
Aktif Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    12 Ksm 2008, 9:36Alıntıyla Cevap Gönder

hallettim vgm
antivirüsü kaldırınca oluyo...

alideniz2000 hocanın da aşamalı anlatım tarzı çok ilginç dimi?
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    12 Ksm 2008, 20:23Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="sarı_sarı"]hallettim vgm
antivirüsü kaldırınca oluyo...

valla sevindim Laughing Smile Very Happy
BaRaNaY
Site Gezgini
Site Gezgini

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    12 Ksm 2008, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

sarı_sarı yazmış:
eset nod 32 yi kurmuştum onu kaldırdım düzeldi ama şimdi de virüslere karşı savunmasız

arkadaşım ben de bir başlık açıp yazmıştım bu durumu , şöyle ki:
bit defender kurulu 20 exper bilg.da ve ben virüslerden bıktım kendi bilg.a nod32 kurdup ağı taratmak istedim ama workgroup a erişemedim.
nod32 yi kaldırmak bu işi çözüyor ama virüs problemi ağı taratamamak nasıl çözülecek ben de bunun cevabını arıyorum!!!
yardım edecek iyi bi arkadaş-lar- lazım!
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum    13 Ksm 2008, 0:03Alıntıyla Cevap Gönder

BaRaNaY yazmış:
sarı_sarı yazmış:
eset nod 32 yi kurmuştum onu kaldırdım düzeldi ama şimdi de virüslere karşı savunmasız

arkadaşım ben de bir başlık açıp yazmıştım bu durumu , şöyle ki:
bit defender kurulu 20 exper bilg.da ve ben virüslerden bıktım kendi bilg.a nod32 kurdup ağı taratmak istedim ama workgroup a erişemedim.
nod32 yi kaldırmak bu işi çözüyor ama virüs problemi ağı taratamamak nasıl çözülecek ben de bunun cevabını arıyorum!!!
yardım edecek iyi bi arkadaş-lar- lazım!

basit.
tüm sistem temizken, öğrenci ve öğretmen bilgisayarları sıfırken. (değilse tarafımdan hepsi sıfırlanır.)
tüm ayarları yaparım. gerekli programları yüklerim.
güvenlik kartını komple kaldırırım. donanımsal olarak.
deepfereze kurarım. komple. tüm öğrenci bilgisayarlarına.
öğretmen bilgisayarına kaspersky. 7.0 olsun. fazla kas'masın.
virüsle işim olmaz.
bilgisayar kapanır açılır. herşey eskiye döner.
d'yi korumam.
d'de virüsler cirit atsın.
arasıra öğrenci bilgisyarlarında d'yi biçimlendiririm.
hepsi eş zamanlı.tek tek açarım. biçimle kapa.
olur biter.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Çalışma Grubu Bilgisayarlarını göremiyorum

page generation = 0.70550 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)