Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitsel Programlar

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
carolyn54
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    01 Ksm 2008, 22:57Alıntıyla Cevap Gönder

Ana Sınıfı veya !.Sınıflarla kullanılabilecek çok güzel bir ingilizce eğitim cd.si İçinde oyunlarla ve şarkılarla ingliizce kelimeler öğretiliyor.

Cd.nin iso'su ektedir arkadaşlar. İşinize yaraması dileğiyle...
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    02 Ksm 2008, 11:13Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çokkk teşekkürler..bana değil ama yakınıma lazım olacak bi uygulama.. +1
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    12 Ksm 2008, 18:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben kaydettim ve Cd ye yaktım ama açılmadı bir hata var sanırım...
carolyn54
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    12 Ksm 2008, 19:58Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de aynı dosyadan cd.ye kaydettim kullanıyorum. Ama sizin için buraya kendisini upload ettim, buyrun Smile

http://www.4shared.com/file/71193593/67b1b6fa/Cookie.html
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    12 Ksm 2008, 20:06Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah hocam sleep
teacher42
Aktif Üye
Aktif Üye

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    12 Ksm 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

benim anlamadığım 2 KB lık bir dosya da neler olabilirki hatta ne kadar şey bulunabilirki
evlat
Site Gezgini
Site Gezgini

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si    23 Ksm 2008, 8:35Alıntıyla Cevap Gönder

teacher42 yazmış:
benim anlamadığım 2 KB lık bir dosya da neler olabilirki hatta ne kadar şey bulunabilirki

Aynen Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitsel Programlar

Ana Sınıfı-1.Sınıf için ingilizce interaktif eğitim cd.si

page generation = 0.18521 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)