Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 17:30Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bilgisayara kurulmuş bir programı tekrar install dosyası yani yükleme dosyası haline (paket haline) getiren bir program biliyor musunuz?

Uninstall seçeneği olan bir programın bu şekilde tekrar paketlenmesi mümkündür diye düşünüyorum. Çünkü uninstall programı hangi dosyanın nereden silineceğini, hangi registery ayarının silineceğini biliyor. Belki bu bilgileri kullanarak kurulu bir programı tekrar paket haline getirebilen bir yazılım vardır. Şu an böyle bir programa ihtiyacım var. Biliyorsanız lütfen yardımcı olabilir misiniz?
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 19:13Alıntıyla Cevap Gönder

Yok mu yardımcı olabilecek?
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 19:54Alıntıyla Cevap Gönder

yüklediğin programı portable yap bir daha install a gerek duymazsın
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 20:05Alıntıyla Cevap Gönder

Elimde yükleme dosyası yok ki portable yapayım. Bana zaten yükleme dosyası lazım. Şöyle açıklayayım. Bir bilgisayarda yüklü bir program var. Ne etti isem yükleme dosyasını bulamadım bu programın. Ben bu programı yüklü olduğu bilgisayardan tekrar paket haline getirip başka bir bilgisayara yüklemek istiyorum.
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 20:20Alıntıyla Cevap Gönder

Hocamın dediği gibi bilgisayar kurulu programları Portable hale getirebiliyorsunuz. Gerçi ben hiç denemedim ama, bu konuda internet üzerinde birçok bilgi bulanabilir diye düşünüyorum.

Bir arıştırma yapmak lazım, bende dahil olmak üzere.
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 21:17Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler. Araştırayım. İnşallah derdime çare olur. mostwanted ve Must@f arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 21:24Alıntıyla Cevap Gönder

demek istedigin seyi anladım hocam ama hic rastlamadım, var mıdır acaba boyle bir sey yaa Question
hamur07
Site Gezgini
Site Gezgini

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    27 May 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

bende hiç rastlamadım ama araştıracağım.
yeremez
Aktif Üye
Aktif Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    12 Ksm 2008, 12:58Alıntıyla Cevap Gönder

sitelerde hocam bu konuda bilgi sahibi oldunuzmu?
bende bilgisayarda kurulu bir programı alıp başka bir bilgisayarda kurmak istiyorum.
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    12 Ksm 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

Varsa çok güzel olur doğrusu
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    12 Ksm 2008, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

yeremez yazmış:
sitelerde hocam bu konuda bilgi sahibi oldunuzmu?
bende bilgisayarda kurulu bir programı alıp başka bir bilgisayarda kurmak istiyorum.

Maalesef hocam. Fakat bazı uninstall programları var. Onları kullanarak programın yükleme aşamasında nereye hangi dosyayı kaydettiği, registryde nerede ne değişikliği yaptığı öğrenilip, el yordamı ile bir paket dosyası oluşturulabilir. Ama benim tekrar toplamak istediğim program çok fazla dosyaya sahip olduğundan ve registryde çok fazla ayar yaptığından uğraşmadım.
jasminbote
Site Gezgini
Site Gezgini

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?    12 Ksm 2008, 13:57Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu konuda ilerleme kaydeden olursa bizleride unutmasın lütfen Crying or Very sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı?

page generation = 3.40616 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)