|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 17:30 | |
| Arkadaşlar bilgisayara kurulmuş bir programı tekrar install dosyası yani yükleme dosyası haline (paket haline) getiren bir program biliyor musunuz?
Uninstall seçeneği olan bir programın bu şekilde tekrar paketlenmesi mümkündür diye düşünüyorum. Çünkü uninstall programı hangi dosyanın nereden silineceğini, hangi registery ayarının silineceğini biliyor. Belki bu bilgileri kullanarak kurulu bir programı tekrar paket haline getirebilen bir yazılım vardır. Şu an böyle bir programa ihtiyacım var. Biliyorsanız lütfen yardımcı olabilir misiniz? | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 19:13 | |
| | Yok mu yardımcı olabilecek? | |
|
|
 |
mostwanted
Seçkin Üye

| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 19:54 | |
| | yüklediğin programı portable yap bir daha install a gerek duymazsın | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 20:05 | |
| | Elimde yükleme dosyası yok ki portable yapayım. Bana zaten yükleme dosyası lazım. Şöyle açıklayayım. Bir bilgisayarda yüklü bir program var. Ne etti isem yükleme dosyasını bulamadım bu programın. Ben bu programı yüklü olduğu bilgisayardan tekrar paket haline getirip başka bir bilgisayara yüklemek istiyorum. | |
|
|
 |
Must@f
Aktif Üye

| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 20:20 | |
| Hocamın dediği gibi bilgisayar kurulu programları Portable hale getirebiliyorsunuz. Gerçi ben hiç denemedim ama, bu konuda internet üzerinde birçok bilgi bulanabilir diye düşünüyorum.
Bir arıştırma yapmak lazım, bende dahil olmak üzere. | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 21:17 | |
| | Teşekkürler. Araştırayım. İnşallah derdime çare olur. mostwanted ve Must@f arkadaşlar cevaplarınız için sağolun. | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 21:24 | |
| demek istedigin seyi anladım hocam ama hic rastlamadım, var mıdır acaba boyle bir sey yaa  | |
|
|
 |
hamur07
Site Gezgini

| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 27 May 2008, 21:33 | |
| | bende hiç rastlamadım ama araştıracağım. | |
|
|
 |
yeremez
Aktif Üye

| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 12 Ksm 2008, 12:58 | |
| sitelerde hocam bu konuda bilgi sahibi oldunuzmu?
bende bilgisayarda kurulu bir programı alıp başka bir bilgisayarda kurmak istiyorum. | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 609 Konum: Bursa --> İstanbul |
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 12 Ksm 2008, 13:09 | |
| | Varsa çok güzel olur doğrusu | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 12 Ksm 2008, 13:35 | |
|
 |
 |
sitelerde hocam bu konuda bilgi sahibi oldunuzmu?
bende bilgisayarda kurulu bir programı alıp başka bir bilgisayarda kurmak istiyorum. |
Maalesef hocam. Fakat bazı uninstall programları var. Onları kullanarak programın yükleme aşamasında nereye hangi dosyayı kaydettiği, registryde nerede ne değişikliği yaptığı öğrenilip, el yordamı ile bir paket dosyası oluşturulabilir. Ama benim tekrar toplamak istediğim program çok fazla dosyaya sahip olduğundan ve registryde çok fazla ayar yaptığından uğraşmadım. | |
|
|
 |
jasminbote
Site Gezgini

|
| Kurulu programı tekrar paket haline getiren bir program var mı? 12 Ksm 2008, 13:57 | |
| Arkadaşlar bu konuda ilerleme kaydeden olursa bizleride unutmasın lütfen  | |
|
|
 |
|
|