Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
saimserin
Aktif Üye
Aktif Üye

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!    12 Ksm 2008, 10:56Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar airties kablosuz modem var.Wireless ile bağlanmaya çalışıyorum fakat sınırlı bağlantı veya bağlantı yok uyarısı alıyorum.İşin garibi daha önceden bağlanabiliyordum.Şimdi bağlanamıyorum.Giden paket sayısı 950 olmasına rağmen gelen paket sayısı 0 bu konuda değerli bilgilerinizi bekliyorum.Şimdiden thanks...
saimserin
Aktif Üye
Aktif Üye

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!    12 Ksm 2008, 11:23Alıntıyla Cevap Gönder

arkidişler yok mi acaba
ahaslan
Site Gezgini
Site Gezgini

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!    12 Ksm 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bir de el ile ip vermeyi deneyin..
rizarikan79
Aktif Üye
Aktif Üye

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!    12 Ksm 2008, 11:51Alıntıyla Cevap Gönder

modemin wireless ayarlarını kontrol ettinmi orada sorun var sana internet için çıkış vermiyor
saimserin
Aktif Üye
Aktif Üye

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!    12 Ksm 2008, 11:54Alıntıyla Cevap Gönder

modeme 192.168.1.1 den ulaşamıyorum
ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!    12 Ksm 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

modemi resetleyin.
bunun yanında internete direk modemden değilde bir hubdan yada kablosuz hubdan bağlantı sağlıyorsanız onları kapatıp açmayıda denemeniz yararlı olacaktır.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Sınırlı Bağlantı veya Bağlantı Yok!!!

page generation = 0.14563 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)