|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
timesgreen
Yeni Üye

|
| e okul da script hatası yardım? 05 Hzr 2008, 14:35 | |
| e-okul a not girişlerinde bugün son gün. Fakat e-okulu açıp şifre ve kullanıcı adını yazınca sürekli şu hatayı veriyor ve sayfayı açmıyor
Sorunsuz Kullanım için bu tarayıcının script özelliklerinin açık olması gerekmektedir. Sistem özellikleri uygun değilse, üsteki form aktif olmayacaktır
Opera, mozilla, Explorer7 , java, flash playerhepsini kurup denedim.Fakat sadece e-okula girmiyor. Lütfen yardım | | |
|  | alper33333
Yeni Üye

|
| e okul da script hatası yardım? 10 Ksm 2008, 17:55 | |
| Rising Antivirus 2008 i yüklemeni tavsiye ederim. aynı sorun bende de vr dı. bu program sayesinde sorun düzeldi. program freeware  | | |
|  | junior_l3oss
Seçkin Üye

Kayıt: 27 Eyl 2008 Mesajlar: 402 Konum: Bartın-Muğla-İstanbul-Muş |
| e okul da script hatası yardım? 10 Ksm 2008, 18:28 | |
| ben de alakayı kuramadım ama nese:))
herhalde tesadüfi bi sorun çözmeyle karsılastı arkadas ve sorunun çözümünü o zannediyor...
 | | |
|  | sguner_23
Seçkin Üye

Kayıt: 22 Mar 2008 Mesajlar: 602 Konum: Van /Erciş Memleket:Elazığ |
| e okul da script hatası yardım? 12 Ksm 2008, 8:19 | |
| | Bende denedim e-okula girmeyi aynı hatayı verdi.Sorunu çözenlerin yardımını bekliyorum... | | |
|  | hatice_istanbul
Site Gezgini

| e okul da script hatası yardım? 12 Ksm 2008, 8:50 | |
| araçlardan internet seçenekleri gelişmiş internet explorer ayarlarını sıfırla sıfırla butonunu tıklıyoruz .
kolay gelsin | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 2.19327 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|