Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
oxray
Site Gezgini
Site Gezgini

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    03 Ksm 2008, 10:53Alıntıyla Cevap Gönder

Off of bıktım bu senoryalardan, bu olcak şöle olcak falan filan. Ne kadar yazık bi durum bizim ağzımızda sakız oldu bu işler herkes çiğnesin bakalım.
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    03 Ksm 2008, 10:59Alıntıyla Cevap Gönder

Confused Sınav yapacaklar Mr. Green

komedi yaa. hala meraklı olan kaldı mı bu işe. çoğumuz girdik bir yola diye devam ediyoruz. Hocam o yönerge geçen sene kasım ayından beri çıkacak. geçen sene kasım kurstayken yetkililere sorunlarımızı söylüyoruz yönerge çıkacak hepsi düzelecek dediler..

neden bu yönerge Eğitici Formatör Öğretmenleri görevlendirmelerinden hemen bir ay önce çıkıcak gibi oluyor ama nedense görevlendirme yapılıyor yönerge piyasaya çıkmıyor.

vips hocam elbette ki doğru söylüyorsunuzdur size inanıyorum. Ama yönerge deyince hep aynı şeyler oluyor. şubattan sonrada son noktaya geldi derler.

2 senedir ne bitmez konuymuş bu konuşuyorlar hala ...

tekrar ediyorum vips hocam lafın size değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın.
oxray
Site Gezgini
Site Gezgini

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    03 Ksm 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

En çok neye kızıyorum biliyormusunuz..
Bize mail atarak durumunuz düzelecek, ek ödemeler sorunu giderilecek diyerek göreve devam edilmesi hususuna bizlerde inandık ve güvenerek yola ve hizmete devam dedik. Ne oldu şimdi ben ayrılacam okulma döncem bunca ay kaybımı kim karşılayacak, Hiç bir inancım ve güvenim kalmadı, meb.gov.tr formatör maili kuzuların sessizliğine bürünmüş gibi kimseden çıt yok. Bilmiyorum eğer bir kurum kendine ait personele güven verecekse onları gelişmelerden bilgilendirmeli gelinen aşmaları paylaşması gerek. Terkedilmiş üvey evlat gibi hissdiyorum kendimi....
formator5555
Aktif Üye
Aktif Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    03 Ksm 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

evet daha az para alabilmek için sınava girelim....kazanamzsak çok alırız neme lazım Smile
raco38
Aktif Üye
Aktif Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    04 Ksm 2008, 0:08Alıntıyla Cevap Gönder

Yine aynı hikaye. Valla arkadaşlar şu forumda olumsuz görüş belirtmek istemiyorum ama olumlu giden de hiçbir şey yok. Sözde haziran ayında (Tolga Hocam geçen sene Kasım ayı diyor) çıkacak olan yönerge şimdi şubata ertelendi Allah izin verirse o günleride göreceğiz ama şubat ayında tüm siyasiler seçim teleşanına düşecek ve bizim yönerge bir sonraki görevlendirme dönemine ertelenecek. Tabii o zamana kadarda görev yapacak formatör bulabilirlerse Question Question Question
memedim
Yeni Üye
Yeni Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    04 Ksm 2008, 14:37Alıntıyla Cevap Gönder

Uzman öğretmenlik sınavınıda yılda bir yapacağız diyordu bakanlık. 1 defa sınav yapıldı bir daha yapılmadı. Bizim için 2 yılda bir sınav yapılacakmış mış ta mış...
seczey
Site Gezgini
Site Gezgini

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    04 Ksm 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

bu olay çözülmez ise okuluma dönecem
vips
Yeni Üye
Yeni Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    10 Ksm 2008, 9:05Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar hepiniz dile getirdiğiniz sorunlar konusunda haklısınız
siz de farkındasınızdır ama yine de dile getireyim; ben eğitek sözcülüğünü yapmıyorum
eğitek, yönergenin içeriği açısından elinden geleni yapmış yapmaya da devam ediyor
asıl sıkıntı daha üst makamlarda

2 ana problem var sizlerin de belirttiği gibi
- yönerge çıkacak mı?
- çıkacaksa, ne zaman çıkacak?

bunlar sizlerin olduğu gibi, benim de kafamdaki soru ve sorunlar

Allah sonumuzu hayır etsin...
PatriotMan
Aktif Üye
Aktif Üye

Ek Ödeme    10 Ksm 2008, 9:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Aksaray Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Zerrin Hanımın gruba gönderdiği Ek Ödeme konusunda ki davanın sonucu. belki haberi olmayan vardır diye arkadaşlarıma yardımcı olması için ekliyorum. Umarım sorunlar en kısa sürede çözülür. Bu sorunlar çıktı çıkalı 10 yıl daha yaşlandım inanın.

davametni.rar
 Açıklama:
Z.Z. Yılmaz'ın açtığı Dava Sonucu

İndir
 Dosya Adı:  davametni.rar
 Dosya Boyutu:  785.28 KB
 İndirilme:  75 defa

togius
Aktif Üye
Aktif Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    10 Ksm 2008, 15:12Alıntıyla Cevap Gönder

eğitim öğretim tazminatı için açılmış olan bir dava olsada ek ödeme sorunununda çözüleceğini gösterir. dosyayı ekleyen arkadaş ellerine sağlık.
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    10 Ksm 2008, 15:44Alıntıyla Cevap Gönder

sağlık olsun...
PatriotMan
Aktif Üye
Aktif Üye

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.    12 Ksm 2008, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

togius yazmış:
eğitim öğretim tazminatı için açılmış olan bir dava olsada ek ödeme sorunununda çözüleceğini gösterir. dosyayı ekleyen arkadaş ellerine sağlık.

Rica ederim dostum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

EK Ödemeler ocakta zor.yeni yönerge şubata çıkacak.

page generation = 0.19960 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)