Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    09 Ksm 2008, 15:48Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    09 Ksm 2008, 23:30Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yokmu yardım edebillecek arkadaş??
hemenyardim
Aktif Üye
Aktif Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    09 Ksm 2008, 23:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hatırladığım kadarıyla bu eski analog tipindeki tv kartıydı bu. Philips SAA 7130 kullanılan tuner chipsetin adıdır. Tv kartının markasını yazar mısınız? Fly olabilir mi?
sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    09 Ksm 2008, 23:50Alıntıyla Cevap Gönder

philips hocam .başlıkta var ama .bir türlü bulamadım(everestle baktım philips yazıyor)
hemenyardim
Aktif Üye
Aktif Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    10 Ksm 2008, 0:32Alıntıyla Cevap Gönder

Bu driverı bir dener misiniz? Bulması zor.

Drv._3.25.zip
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Drv._3.25.zip
 Dosya Boyutu:  193.42 KB
 İndirilme:  102 defa

sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    10 Ksm 2008, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

Bakalım hocam .İlgine teşekkür alkis alkis
sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    10 Ksm 2008, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

hemenyardim yazmış:
Bu driverı bir dener misiniz? Bulması zor.

Hocam elimdeki makina okulun kamera sisteminin bağlı olduğu kasaydı.Kasayı okula götürüp taktığımda driveri otomotik olarak yükledi.(iki gün boş yere aramışım.sizin gönderdiğinizde olmamıştı.)ilginize teşekkür ederim.
hemenyardim
Aktif Üye
Aktif Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    11 Ksm 2008, 15:28Alıntıyla Cevap Gönder

Confused Okulda taktığınızda ne değişti ki sürücüyü buldu? Okula götürdüğünüzde fazladan ne bağladınızda buldu. Anlayamadım ama neyse. Madem sorun halloldu önemli değil. +1
sedat01
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?    11 Ksm 2008, 21:15Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kasayı okula götürdüğümde kameralardan gelen kabloların bağlı olduğuğu (swich'e benzer bir kutu) bir alet vardı.Kasanın arkasındaki tv kartına o aletten gelen kabloyu taktığımda driver yüklensin mi? diye sordu .Yükledim ve kameralar çalıştı .Olay bu .Kolay gelsin .(başka arkadaşın başınada aynı durum gelebilir.Bilgi olsun)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

Philips SAA 7130 TV KARTI DRİVER bulamadım ?

page generation = 0.50468 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)