Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Basamakları değiştiriyorum.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Basamakları değiştiriyorum.    03 Ekm 2007, 12:48Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar 1-8 basamak arası kitapları her sınıfa bire bir gelcek şekilde dağıtmışlar. Ben 4. sınıflar 1. basamak 5 e 2. basamak 6 ya3 7 ye4 8 de 5. basamaktan başladım ama elde kitap olmadığı için ve fotokopi çektirmek te zor olduğu için getiren var getirmeyen var parasını bu sorunlar nedeniyle her sınıfa kendi basamağını yani 4. sınıf 4. basamak gibi 8. sınıf 8. basamak gibi anlatmayı düşünüyorum.Bilgisyaar ortamında çocuklar yazacakları yeri yazamıyorlar çizim yapılacak işleri yapamyıorlar fotokopi çektirmek te gerçekten sorun oluyor kafam karışık yarın kaldığım yerden devammı edeyim yoksa basamaklarımı değiştireyimmi akılcı bi çözüm beni de zorlamayacak.
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Basamakları değiştiriyorum.    03 Ekm 2007, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam o yaştaki çocuğa algoritma programlamayı kafayı yemeden anlatırım diyosan sen bilirsin Very Happy
zuhall
Yeni Üye
Yeni Üye

Basamakları değiştiriyorum.    03 Ekm 2007, 13:32Alıntıyla Cevap Gönder

benim okulumuda aynı düzende kitap geldi ancak çocukların seviyesine uygun değil.bu yüzden milli eğitimle görüştüm baya zamanımı aldı. bütün kitapları değiştirdim. kendi belirlediğim basamaklara göre kitapları temin etttim. isterseniz bi sorun milli eğitime .bu hafta anca düzene girdi.
fatmazehra
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Basamakları değiştiriyorum.    03 Ekm 2007, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

Ben etkinlik ve çalışma kitapları cdlerini tüm öğrenci bilgisayarlarıa yüklemeyi düşünüyorum böylece fotokopi çektirmeye gerek kalmadan işleyebileceğimi düşünüyorum
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Basamakları değiştiriyorum.    03 Ekm 2007, 14:26Alıntıyla Cevap Gönder

ben de basamakları senen dediğin gibi değiştirdim ama bi zim okulda şube sayıları aynı olduğundan bir problem yaşamadım yalnızca birkaç öğrenci alamadı.hemen hemen yetti yani öğrencilerin seviyesi kitaptakının çok altında sonradan tırmalamak istemiyorsan bence herşeye rağmen basamakları değiştir...
alpi
Aktif Üye
Aktif Üye

Basamakları değiştiriyorum.    03 Ekm 2007, 14:40Alıntıyla Cevap Gönder

bence siz böyle devam edin bende aynısını denedim ama olmadı seviyeler cok yüksek 4.sınıflar hiç birşey bilmiyo
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Basamakları değiştiriyorum.

page generation = 0.13447 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)