|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Türkiye58
Süper Üye

| Basamakları değiştiriyorum. 03 Ekm 2007, 12:48 | |
| | Arkadaşlar 1-8 basamak arası kitapları her sınıfa bire bir gelcek şekilde dağıtmışlar. Ben 4. sınıflar 1. basamak 5 e 2. basamak 6 ya3 7 ye4 8 de 5. basamaktan başladım ama elde kitap olmadığı için ve fotokopi çektirmek te zor olduğu için getiren var getirmeyen var parasını bu sorunlar nedeniyle her sınıfa kendi basamağını yani 4. sınıf 4. basamak gibi 8. sınıf 8. basamak gibi anlatmayı düşünüyorum.Bilgisyaar ortamında çocuklar yazacakları yeri yazamıyorlar çizim yapılacak işleri yapamyıorlar fotokopi çektirmek te gerçekten sorun oluyor kafam karışık yarın kaldığım yerden devammı edeyim yoksa basamaklarımı değiştireyimmi akılcı bi çözüm beni de zorlamayacak. | | |
|  | nedenben
Seçkin Üye

| Basamakları değiştiriyorum. 03 Ekm 2007, 12:59 | |
| hocam o yaştaki çocuğa algoritma programlamayı kafayı yemeden anlatırım diyosan sen bilirsin  | | |
|  | zuhall
Yeni Üye

|
| Basamakları değiştiriyorum. 03 Ekm 2007, 13:32 | |
| | benim okulumuda aynı düzende kitap geldi ancak çocukların seviyesine uygun değil.bu yüzden milli eğitimle görüştüm baya zamanımı aldı. bütün kitapları değiştirdim. kendi belirlediğim basamaklara göre kitapları temin etttim. isterseniz bi sorun milli eğitime .bu hafta anca düzene girdi. | | |
|  | fatmazehra
Seçkin Üye

|
| Basamakları değiştiriyorum. 03 Ekm 2007, 13:37 | |
| | Ben etkinlik ve çalışma kitapları cdlerini tüm öğrenci bilgisayarlarıa yüklemeyi düşünüyorum böylece fotokopi çektirmeye gerek kalmadan işleyebileceğimi düşünüyorum | | |
|  | ctrl+z
Süper Üye

|
| Basamakları değiştiriyorum. 03 Ekm 2007, 14:26 | |
| | ben de basamakları senen dediğin gibi değiştirdim ama bi zim okulda şube sayıları aynı olduğundan bir problem yaşamadım yalnızca birkaç öğrenci alamadı.hemen hemen yetti yani öğrencilerin seviyesi kitaptakının çok altında sonradan tırmalamak istemiyorsan bence herşeye rağmen basamakları değiştir... | | |
|  | alpi
Aktif Üye

| Basamakları değiştiriyorum. 03 Ekm 2007, 14:40 | |
| | bence siz böyle devam edin bende aynısını denedim ama olmadı seviyeler cok yüksek 4.sınıflar hiç birşey bilmiyo | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13447 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|