Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
YazarMesaj
megtry
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: bilgisayar teknik yardım    03 May 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

kubik yazmış:
cakilcik yazmış:
yasarcan yazmış:
arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı?

aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makine Sad

------------------------------------------
arkadaşlar bilgisayarlarla ilgili sorunlarınız olursa ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

flash cs3 - ocx paket eklentisi nedeniyle msn live ile çakışıyor programı çalıştırmadan önce msn 'i tamamen kapatıp flashı çalıştırın reset atmayacaktır. daha sonra msn'i açabilirsiniz.
saygılarımla

Öncelikle konu içerisinde dağınık olduğu için topluca bazı bilgileri yazıyorum
1-Okullara 3 cd olarak cs3 web premium paketi gönderildi.Bunlar windows için yükleme dvd si, macintosh bilgisayarlar için yükleme dvd si ve kitapçık olarakta gönderilen program kullanım klavuzlarının dvd ye yüklenmiş e-book hali.
2.Okulların tamamında windows işletim istemi olduğu için bize sadece windows cd sinden yüklemek kalıyor windows dvd sinden kurulumu yaptıktan sonra windows serialini girmelisiniz mac ve windows için ayrı ***** bulunuyor.***** diploma gibi büyük bir kağıda basıp göndermişler çerçeveleyip lab. a asmamız isteniyor zannedersem biz öyle yaptık.
3.Son olrak Flash cs3 programı ve Flash video encoder programını çalıştırınca reset atıyor kurulumdan sonra atmadı ama yeniden başlattıktan sonra sürekli reset atıyordu tüm güncelleştirmeleri yapmama rağmen dvd ile ilgili bir sorun var sanırım malesef internetten flash.exe dosyasını indirerek çözdüm malesef legal olmayan bir şekilde yaptım aynı işlemi video encoder içinde.
aradaugrarim
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    04 May 2008, 1:29Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bizim okula geldi Fakat eklentiler haricindeki ana programları yani Flash CS3, Photoshop CS3, Fireworks CS3, Dreamweaver CS3 kurulmuyor. Siz kurdunuz mu?
mkenan
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    04 May 2008, 20:48Alıntıyla Cevap Gönder

kurulumdan sonra internetten tüm güncellemeleri yaptığın zaman sorun kalmıyor. Bir de kurulum yapacağın pc nin önce net bağlantısını kapat. hala sorun devam ediyorsa ram muhtemelen 1 gb altıdır.
arkadasahmet
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    15 May 2008, 0:59Alıntıyla Cevap Gönder

1 gb altı bilgisayar kurdum ama şimdi gel gelelim lisans numarası yok.. yarın inşallah alıp kulanmaya başlayacğım. süper oldu hep **** yada deneme kullana kullana bi hal oldum du...
www.ilkuvezioo.meb.k12.tr
ihsaniye
Site Gezgini
Site Gezgini

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    16 Ekm 2008, 9:22Alıntıyla Cevap Gönder

şu resetleme problemi dreamwaeverda da var Sad

ve paketin tamamen türkçe olmasından rahatsızım en azından ingilizce tercih etmek isteyenler için kurarken alternatif olmalıydı Sad

Türkçeden İngilizceye çevirme yamalarını kullanan var mı
esen
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    06 Ksm 2008, 14:01Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben bu paketi henüz yeni açtım kendi diz üstü bilgisayarıma yüklemeye çalıştım ama yükeleme hatası verdi. ne yapabilirim? yüklerken msnyi internet bağlantısını kapatın diyo her dediğini yaptım.

sorun sizce ne olabilir?
adige_emrah
Aktif Üye
Aktif Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    06 Ksm 2008, 14:05Alıntıyla Cevap Gönder

valla bize geldi her şeyi içinde ve çok güzel bir dvd
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    11 Ksm 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

GEldi de ne işe yarayacak?
aberdem
Yeni Üye
Yeni Üye

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM    04 Oca 2009, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

bize gelmedi İstanbul güngören tuncay Azaphan Anadolu İletişim Meslek Lisesi bakabilir misiniz? Edinmek için yapmamaız gereken bir prosedür var mı? teşekkür ederim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM

page generation = 0.69008 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)