|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
megtry
Yeni Üye

|
| Re: bilgisayar teknik yardım 03 May 2008, 15:07 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
arkadaşlar ben flashı açınca bilgisayar reset atıyo bu problemle karşılaşan var mı? |
aynı problem bende de var. tekrar tekrar kurdum ama bi tek flashı çalıştırınca sapıtıyo makine  |
------------------------------------------
arkadaşlar bilgisayarlarla ilgili sorunlarınız olursa ben elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
flash cs3 - ocx paket eklentisi nedeniyle msn live ile çakışıyor programı çalıştırmadan önce msn 'i tamamen kapatıp flashı çalıştırın reset atmayacaktır. daha sonra msn'i açabilirsiniz.
saygılarımla |
Öncelikle konu içerisinde dağınık olduğu için topluca bazı bilgileri yazıyorum
1-Okullara 3 cd olarak cs3 web premium paketi gönderildi.Bunlar windows için yükleme dvd si, macintosh bilgisayarlar için yükleme dvd si ve kitapçık olarakta gönderilen program kullanım klavuzlarının dvd ye yüklenmiş e-book hali.
2.Okulların tamamında windows işletim istemi olduğu için bize sadece windows cd sinden yüklemek kalıyor windows dvd sinden kurulumu yaptıktan sonra windows serialini girmelisiniz mac ve windows için ayrı ***** bulunuyor.***** diploma gibi büyük bir kağıda basıp göndermişler çerçeveleyip lab. a asmamız isteniyor zannedersem biz öyle yaptık.
3.Son olrak Flash cs3 programı ve Flash video encoder programını çalıştırınca reset atıyor kurulumdan sonra atmadı ama yeniden başlattıktan sonra sürekli reset atıyordu tüm güncelleştirmeleri yapmama rağmen dvd ile ilgili bir sorun var sanırım malesef internetten flash.exe dosyasını indirerek çözdüm malesef legal olmayan bir şekilde yaptım aynı işlemi video encoder içinde. | |
|
|
 |
aradaugrarim
Aktif Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 04 May 2008, 1:29 | |
| | Hocam bizim okula geldi Fakat eklentiler haricindeki ana programları yani Flash CS3, Photoshop CS3, Fireworks CS3, Dreamweaver CS3 kurulmuyor. Siz kurdunuz mu? | |
|
|
 |
mkenan
Site Gezgini

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 04 May 2008, 20:48 | |
| | kurulumdan sonra internetten tüm güncellemeleri yaptığın zaman sorun kalmıyor. Bir de kurulum yapacağın pc nin önce net bağlantısını kapat. hala sorun devam ediyorsa ram muhtemelen 1 gb altıdır. | |
|
|
 |
arkadasahmet
Yeni Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 15 May 2008, 0:59 | |
| 1 gb altı bilgisayar kurdum ama şimdi gel gelelim lisans numarası yok.. yarın inşallah alıp kulanmaya başlayacğım. süper oldu hep **** yada deneme kullana kullana bi hal oldum du...
www.ilkuvezioo.meb.k12.tr | |
|
|
 |
ihsaniye
Site Gezgini

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 16 Ekm 2008, 9:22 | |
| şu resetleme problemi dreamwaeverda da var
ve paketin tamamen türkçe olmasından rahatsızım en azından ingilizce tercih etmek isteyenler için kurarken alternatif olmalıydı
Türkçeden İngilizceye çevirme yamalarını kullanan var mı | |
|
|
 |
esen
Yeni Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 06 Ksm 2008, 14:01 | |
| Arkadaşlar ben bu paketi henüz yeni açtım kendi diz üstü bilgisayarıma yüklemeye çalıştım ama yükeleme hatası verdi. ne yapabilirim? yüklerken msnyi internet bağlantısını kapatın diyo her dediğini yaptım.
sorun sizce ne olabilir? | |
|
|
 |
adige_emrah
Aktif Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 06 Ksm 2008, 14:05 | |
| | valla bize geldi her şeyi içinde ve çok güzel bir dvd | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 609 Konum: Bursa --> İstanbul |
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 11 Ksm 2008, 12:56 | |
| | GEldi de ne işe yarayacak? | |
|
|
 |
aberdem
Yeni Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM 04 Oca 2009, 13:44 | |
| | bize gelmedi İstanbul güngören tuncay Azaphan Anadolu İletişim Meslek Lisesi bakabilir misiniz? Edinmek için yapmamaız gereken bir prosedür var mı? teşekkür ederim. | |
|
|
 |
|
|