|
|
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
alluceli
Site Gezgini

|
| meb.k12.tr için şablon 09 Ksm 2008, 23:45 | |
| merhaba arkadaşlar...
okulumun meb.k12.tr ftp şifresi daha önce değiştirilmiş ve şifreye ulaşamıyorum. şifreyi yenilemek için internet@meb.k12.tr adresine ftp şifremizin yenilenmesi ile igili attığım maile aşağıdaki cevap geliyor.
"This is the mail system at host mailfe01.meb.k12.tr.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to <postmaster>
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
<internet@meb.k12.tr>: host 10.30.10.31[10.30.10.31] said: 550-Mailbox unknown.
Either there is no mailbox associated with this 550-name or you do not have
authorization to see it. 550 5.1.1 User unknown (in reply to RCPT TO
command)"
benim eksik yaptığım bir şey mi var? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... | | |
|  | hasan
Tecrübeli Üye

|
| meb.k12.tr için şablon 10 Ksm 2008, 20:19 | |
|
 |
 |
merhaba arkadaşlar...
okulumun meb.k12.tr ftp şifresi daha önce değiştirilmiş ve şifreye ulaşamıyorum. şifreyi yenilemek için internet@meb.k12.tr adresine ftp şifremizin yenilenmesi ile igili attığım maile aşağıdaki cevap geliyor.
..... |
Kendini boşuna yormuşşsun.
www.meb.k12.tr adresine gir.
oradan Okul Web siteleri için Yönetim Paneline gir.
Okul kodu-İlsis şifresi...
Sonra gelen panelden-" Ftp Şifremi Unuttum" menüsüne gir .. sana anında e-posta atarlar. Eğer hangi adrese e-posta gittiğini bilmiyorsan "Tanımlar" menüsünden görebilir, değiştirebilirsin. | | |
|  | alluceli
Site Gezgini

|
| meb.k12.tr için şablon 10 Ksm 2008, 21:45 | |
| | sorunda ilsis şifresini kabul etmemesinde zaten. ilsis şifresi kesin doğru çünkü başka uygulamalarda çalışıyor. ancak Okul Web siteleri için Yönetim Paneline girişte yanlış kullanıcı adı veya şifre uyarısı veriyor. dolayısıyla daha ilk adımda yolum tıkanmış oluyor. mutlaka basit bir yerde takılıyorum ama bir türlü çözemedim. görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... | | |
|  | hasan
Tecrübeli Üye

|
| meb.k12.tr için şablon 10 Ksm 2008, 22:12 | |
|
 |
 |
sorunda ilsis şifresini kabul etmemesinde zaten. ilsis şifresi kesin doğru çünkü başka uygulamalarda çalışıyor. ancak Okul Web siteleri için Yönetim Paneline girişte yanlış kullanıcı adı veya şifre uyarısı veriyor. dolayısıyla daha ilk adımda yolum tıkanmış oluyor. mutlaka basit bir yerde takılıyorum ama bir türlü çözemedim. görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... |
Aklıma gelen tek şey, ilsis şifrenizde Türkçe karakter falan vardır?? | | |
|  | ct442002
Aktif Üye

| meb.k12.tr için şablon 02 Arl 2008, 10:49 | |
| | hocam teşekkürler | | |
|  |
| |
 | | 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
page generation = 1.09431 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|