|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
betelguese
Site Gezgini

| hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 09 Ksm 2008, 21:08 | |
| hp 1018 lazer yazıcıyı bilgisayara kurmak istiyorum. Ama cdyi takıp çalıştırmaya çalışınca aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
"internet explorer sürümünüz en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski"
Şu anda hp sitesinden yeni driver indiriyorum. Ama bu hata driverın eskiliğinden kaynaklanıyor gibi gelmiyor.. Acaba sorun nedir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. | |
|
|
 |
hemenyardim
Aktif Üye

|
| hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 09 Ksm 2008, 21:20 | |
| | Sürücüyü cd den kurmayınız. Cd yi takınca otomatik kurulum başlarsa iptal edin. Yazıcıyı USB ye takınız. Yeni donanım bulundu deyince sürücüyü alması için cd yi gösterin. Çok kısa sürede yükleyecektir. | |
|
|
 |
betelguese
Site Gezgini

| hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 09 Ksm 2008, 23:15 | |
| yazıcıyı usbye taktığımda.. yeni donanım bulundu uyarısı da alamıyorum şu anda..
yazıcıdan veya kablodan şüphelenmeye başladım | |
|
|
 |
raco38
Aktif Üye

|
| hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 09 Ksm 2008, 23:20 | |
|
 |
 |
Sürücüyü cd den kurmayınız. Cd yi takınca otomatik kurulum başlarsa iptal edin. Yazıcıyı USB ye takınız. Yeni donanım bulundu deyince sürücüyü alması için cd yi gösterin. Çok kısa sürede yükleyecektir. |
Hocam USB bağlıntılı kurulumlarda öncelikle yazılımı yükleyin daha sonra USB kablosunu takın yoksa kurulumlar yanlış olacaktır | |
|
|
 |
hemenyardim
Aktif Üye

|
| hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 09 Ksm 2008, 23:25 | |
| | Ben bu uygulamayı sadece Hp1018 için önerdim. Bu yolla çok kolay yükleniyor. Denediğim için yazdım yoksa diğer yolla Hp'nin cd den kurmadığı program kalmıyor. Kurulum çok uzun sürüyor. | |
|
|
 |
betelguese
Site Gezgini

| hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 10 Ksm 2008, 21:51 | |
| malesef.. sizin dediğiniz yöntemi de denedim. Bilgisayar yazıcıyı da görmüyor artık..
Yazıcının arızasından şüpheleniyorum arkadaşlar. Bu normal birm şey değil çünkü..
TEŞEKKÜRLER. | |
|
|
 |
nedenben
Seçkin Üye

| Re: hp 1018 kurulumunda en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski hatası 10 Ksm 2008, 22:12 | |
|
 |
 |
hp 1018 lazer yazıcıyı bilgisayara kurmak istiyorum. Ama cdyi takıp çalıştırmaya çalışınca aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
"internet explorer sürümünüz en son xml ayrıştırıcısını çalıştıramayacak kadar eski"
Şu anda hp sitesinden yeni driver indiriyorum. Ama bu hata driverın eskiliğinden kaynaklanıyor gibi gelmiyor.. Acaba sorun nedir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
hocam senin IE sürümün ne dermişim  | |
|
|
 |
|
|