Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
eminkadi
Aktif Üye
Aktif Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 10:39Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar halk eğitim merkezi aracılığıyla açılan kursların ekders ücreti kaç lira? Hafta sonu hafta içi farkeder mi?
elifusta61
Yeni Üye
Yeni Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 10:47Alıntıyla Cevap Gönder

normal ders ücreti gibi. Eğer hafta sonu kurs veriyorsan ücreti biraz daha fark ediyor ama ne kadar olduğunu bilmiyorum
okebbeko
Yeni Üye
Yeni Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 10:51Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar normal ekder ücreti : 6,769 ytl bürüt

eğer haftasonu veya gece (yani mesai satleri dışında ise) : 7,25 bürüt
serkanalgül
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 11:25Alıntıyla Cevap Gönder

hafta içi gündüz 18:00 kadar normal ek ders ücreti. 18'den sonra ve hafta sonları biraz fark veriyorlar
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler öğrenmekte fayda var ben farklı olduğunu biliyordum ama ne kadar olduğunu bilmiyordum yakında web tasarım kursu acıcam zaten 6 dan sonra yapcam zaten 5 ekadar okuldayım
Gezgin-®
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

Akşam 17:00 den sonra ; Ek ders + %10
Hafta Sonu Ekders + %15

5. kursiyerlerimiz mezun ettim Smile
eminkadi
Aktif Üye
Aktif Üye

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

Çok teşekkürler arkadaşlar.
betty
Site Gezgini
Site Gezgini

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti    03 Ekm 2007, 13:14Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler bilgilendirme için bende haftasonu sadece bir gün açmayı düşünüyorum pazarımda bana kalsın Embarassed
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan kursun ücreti

page generation = 2.37782 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)