|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
esal
Aktif Üye

|
| halk eğitimle anlaşmalı kurs 30 Eyl 2007, 7:46 | |
| | peki arkadaşlar bildiğim kadarıyla kurslarda %47öğreticiye %7 idarecilere vs. şeklinde ücretlendirme var. halk eğitim kursu ile biz 10 saat ek ders alıyoruz sadece değilmi. yani idareye ve okula kalacak bir ücret yok öylemi? | |
|
|
 |
serkanalgül
Seçkin Üye

| halk eğitimle anlaşmalı kurs 30 Eyl 2007, 10:23 | |
| | hocam bir dilekçeyle halk eğitime başvurman yeterli. ancak belli bir sayıda kursiyeri toplamış olman gerekiyor. eğer sayıyı tutturamazsan açamazsın. gerisi prosedür. işte ücretin şu kadarı halk eğitime, şu kadarı okula, şu kadarı eğiticiye, şu kadarı hizmetliye diye konular var. onlar hesap önemli olan kursiyer sayın ve alacağın kurs ücreti öğrencilerden | |
|
|
 |
hanifta
Aktif Üye

| halk eğitimle anlaşmalı kurs 01 Ekm 2007, 16:16 | |
| | ben açıkcası milli eğitimde çalışan şefin sölediği şeyi söledim.verdiğimiz kurslar dosymızda yer alıyormuş ilerde müdür yard. yada başka bir durumda bu verdiğimiz kurslar artı olarak yansıyormuş daha doğrusu hiç vermeyen arkadaşlardan daha avantajlı olacağımız söylendi.bu bana söylenen tabi heryerde araştırmak lazım umarım açıklayıcı oldu. | |
|
|
 |
Bursa_Formatör
Aktif Üye

| halk eğitimle anlaşmalı kurs 03 Ekm 2007, 9:20 | |
| bu konuda açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim.ilk fırsatta halk eğitime gidip görüşeceğim.
Benimde bir sorum var arkadaşlar.Halk eğitim ile kurs konusunu herhangi bir tarihte görüşebiliyoruz değilmi.illa dönem başı olmasına gerek yok? | |
|
|
 |
craxx
Seçkin Üye

Kayıt: 17 May 2007 Mesajlar: 487 Konum: Muğla/Fethiye Görev:Erzincan Tercan |
| halk eğitimle anlaşmalı kurs 03 Ekm 2007, 9:43 | |
| Hocam kursun uzunluğuna bağlı olur. haftalık 10 saat alacağınıza göre bu 120 saatlik
kursun 12 haftada bitebileceği anlamına geliyor.
ekim-kasım-aralık-ocak aylarında bitirilebilir.
eğer daha uzun bir kurs acmayı planlıyorsanız. takviminizi kontrol edin | |
|
|
 |
saviola26
Aktif Üye

| halk eğitimle anlaşmalı kurs 03 Ekm 2007, 9:51 | |
| | pardon bu kursu okulunuzdaki lab. da mı yoksa halk eğitimde mi açıyor sunuz? | |
|
|
 |
simanur
Seçkin Üye

| halk eğitimle anlaşmalı kurs 03 Ekm 2007, 10:34 | |
| | hocam 15 kişiyi tamamladıktan sonra açılabiliyor.ücretin şu kadarı halk eğitime, şu kadarı okula, şu kadarı eğiticiye, şu kadarı hizmetliye zaten sgerisini okul ve halk eğitim halediyor. siz emeğinizin karşılığını alırsınız.siz okulda çalıştığınız için hafta sonu 10saat verebilirsiniz. | |
|
|
 |
okebbeko
Yeni Üye

| halk eğitimle anlaşmalı kurs 03 Ekm 2007, 10:45 | |
| Hocam kurs 12 kişi ile açılabilir ve 8 kişinin altına düştüğü zaman kapatılır. Ayrıca bulunduğun yerde halk eğitim merkezinin lab.ı varsa büyük bir ihtimal burada açılır.
Ücret hususnda ise bazı merkezlerde ekstra ücret ödeniyor öğretmenlere. ekders ücretinin dışında. Ama bu zorunlu değil her yer vermeyebilir. Genelde ders başına normal ekders ücreti ödenir. | |
|
|
 |
betty
Site Gezgini

|
| halk eğitimle anlaşmalı kurs 03 Ekm 2007, 13:09 | |
| | arkadaşlar benimde bir sorum var: bende uırs açmak istiyroum ama ilçede çalışıp merekzde oturduğum için hafta içi açamam yani akşam döniş zor oluıyor,hafta sonu düşünüyroum ben müdrüle konuştum da bana sen planı yap görüşelim dedi sıcak baktı yanii.nasıl yapcam şimdi planı onu bilemiyroum..ilk defa kurs açıcam elimde bir kaynak yok kurs açan arkadaşlarından döküman riza edicektim eğer varsa birde kursun katılım kityelsini benmi belirleyeceğim yani öğretmenmi öğrencimi yoksa halktanmı olsun...bu kursu ilk defa açacağım için ve katılanların tahimin olarak söylüyroum bilg bilgisi olmadığı için temel bilg kursu açmak isityorum bunla ilgili de kaynak var sa iletebilirmisiniz bana.şimdiden teşekkürler.... | |
|
|
 |
|
|