Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

halk eğitimle anlaşmalı kurs

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
esal
Aktif Üye
Aktif Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    30 Eyl 2007, 7:46Alıntıyla Cevap Gönder

peki arkadaşlar bildiğim kadarıyla kurslarda %47öğreticiye %7 idarecilere vs. şeklinde ücretlendirme var. halk eğitim kursu ile biz 10 saat ek ders alıyoruz sadece değilmi. yani idareye ve okula kalacak bir ücret yok öylemi?
serkanalgül
Seçkin Üye
Seçkin Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    30 Eyl 2007, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bir dilekçeyle halk eğitime başvurman yeterli. ancak belli bir sayıda kursiyeri toplamış olman gerekiyor. eğer sayıyı tutturamazsan açamazsın. gerisi prosedür. işte ücretin şu kadarı halk eğitime, şu kadarı okula, şu kadarı eğiticiye, şu kadarı hizmetliye diye konular var. onlar hesap önemli olan kursiyer sayın ve alacağın kurs ücreti öğrencilerden
hanifta
Aktif Üye
Aktif Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    01 Ekm 2007, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

ben açıkcası milli eğitimde çalışan şefin sölediği şeyi söledim.verdiğimiz kurslar dosymızda yer alıyormuş ilerde müdür yard. yada başka bir durumda bu verdiğimiz kurslar artı olarak yansıyormuş daha doğrusu hiç vermeyen arkadaşlardan daha avantajlı olacağımız söylendi.bu bana söylenen tabi heryerde araştırmak lazım umarım açıklayıcı oldu.
Bursa_Formatör
Aktif Üye
Aktif Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    03 Ekm 2007, 9:20Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuda açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim.ilk fırsatta halk eğitime gidip görüşeceğim.

Benimde bir sorum var arkadaşlar.Halk eğitim ile kurs konusunu herhangi bir tarihte görüşebiliyoruz değilmi.illa dönem başı olmasına gerek yok?
craxx
Seçkin Üye
Seçkin Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    03 Ekm 2007, 9:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kursun uzunluğuna bağlı olur. haftalık 10 saat alacağınıza göre bu 120 saatlik
kursun 12 haftada bitebileceği anlamına geliyor.

ekim-kasım-aralık-ocak aylarında bitirilebilir.

eğer daha uzun bir kurs acmayı planlıyorsanız. takviminizi kontrol edin
saviola26
Aktif Üye
Aktif Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    03 Ekm 2007, 9:51Alıntıyla Cevap Gönder

pardon bu kursu okulunuzdaki lab. da mı yoksa halk eğitimde mi açıyor sunuz?
simanur
Seçkin Üye
Seçkin Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    03 Ekm 2007, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 15 kişiyi tamamladıktan sonra açılabiliyor.ücretin şu kadarı halk eğitime, şu kadarı okula, şu kadarı eğiticiye, şu kadarı hizmetliye zaten sgerisini okul ve halk eğitim halediyor. siz emeğinizin karşılığını alırsınız.siz okulda çalıştığınız için hafta sonu 10saat verebilirsiniz.
okebbeko
Yeni Üye
Yeni Üye

halk eğitimle anlaşmalı kurs    03 Ekm 2007, 10:45Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kurs 12 kişi ile açılabilir ve 8 kişinin altına düştüğü zaman kapatılır. Ayrıca bulunduğun yerde halk eğitim merkezinin lab.ı varsa büyük bir ihtimal burada açılır.
Ücret hususnda ise bazı merkezlerde ekstra ücret ödeniyor öğretmenlere. ekders ücretinin dışında. Ama bu zorunlu değil her yer vermeyebilir. Genelde ders başına normal ekders ücreti ödenir.
betty
Site Gezgini
Site Gezgini

halk eğitimle anlaşmalı kurs    03 Ekm 2007, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar benimde bir sorum var: bende uırs açmak istiyroum ama ilçede çalışıp merekzde oturduğum için hafta içi açamam yani akşam döniş zor oluıyor,hafta sonu düşünüyroum ben müdrüle konuştum da bana sen planı yap görüşelim dedi sıcak baktı yanii.nasıl yapcam şimdi planı onu bilemiyroum..ilk defa kurs açıcam elimde bir kaynak yok kurs açan arkadaşlarından döküman riza edicektim eğer varsa birde kursun katılım kityelsini benmi belirleyeceğim yani öğretmenmi öğrencimi yoksa halktanmı olsun...bu kursu ilk defa açacağım için ve katılanların tahimin olarak söylüyroum bilg bilgisi olmadığı için temel bilg kursu açmak isityorum bunla ilgili de kaynak var sa iletebilirmisiniz bana.şimdiden teşekkürler....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

halk eğitimle anlaşmalı kurs

page generation = 0.17105 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)