Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

Missing user-rom

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ogretmen58
Site Gezgini
Site Gezgini

Missing user-rom    05 Ekm 2007, 7:16Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar.Laboratuvarda bilgisayarlar vestel marka.Bilgisayar açıldığı an donuyor.Biosa da giremiyorum.Missing user-rom Confused hatası veriyor.Ne yapmalıyım(Kasayı açmadan)
sadecik
Yeni Üye
Yeni Üye

Missing user-rom    05 Ekm 2007, 7:25Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeş Format atmayı dene.En kesin çözüm budur.Normal şartlarda biosa girebilmen lazım ama giremiyorsan ve kasada bir koruma kartı mevcutsa bilgisayar açılırken sürekli home tuşuna bas.Şifre için 12345678 gir.Oradaki ayarları bi kurcala bakalım.Belki sürekli hard diskten açılsın diye bir seçenek vardır onu kaldır.Bildiklerim bunlar kolay gelsin...
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

Missing user-rom    05 Ekm 2007, 8:03Alıntıyla Cevap Gönder

biosta first boot device bölümünü hdd yap harddisk seçili olmadığı icin öyle bir hata oluşur
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

Missing user-rom    05 Ekm 2007, 8:05Alıntıyla Cevap Gönder

biosta first boot device bölümünü hdd yap harddisk seçili olmadığı icin öyle bir hata oluşur
sadecik
Yeni Üye
Yeni Üye

Missing user-rom    05 Ekm 2007, 8:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam zaten biosa girse problem yokda...
breave21
Yeni Üye
Yeni Üye

missing user rom    18 Ksm 2007, 21:19Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar. bende de missing user rom hatası çıkıyor. biosa girdim ama benim bios ta boot seçeneğinde advance kısmı yok. ilk seçeneği ide yapıyorum olmuyor diğerlerini de yapıyorum ama aynı hatayı veriyor. ben bilgisyarın içindeki kartı çıkarttım ve fıormatlayıp yükledim. sonra kartı taktım bu problem çıktı. açaba güvenlik kartını tanıtma gibi bir durum var mı? varsa nasıl yapılıyor anlatırsanız seviirim. iyi çalışmalar
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Missing user-rom    18 Ksm 2007, 21:24Alıntıyla Cevap Gönder

missing user rom hatası güvenlik kartı olan bilgisayarlarda oluyor.
kartı çıkardığınız zaman bios a giriş yapabilirsiniz.
bios a girincede integrated pripheral settings diye bi alan var aradan ATA+Satayı aktif yapmanız lazım.
güvenlik kartı kurulumu yaparkende kart programını kurduktan sonra bilgisayar kapanacaktır, bilgisayar kapanınca kartı takıp yeniden açarsınız.
yine missing rom hatası verirsede kartı çıkarıp bios u ayarlar tekrar takarsınız sorun kalmaz
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Missing user-rom    18 Ksm 2007, 23:29Alıntıyla Cevap Gönder

güvenlik kartını çıkardığınız an bu hata büyük bi ihtimalle gidecektir, yani kasayı açmanız gerekecek. Garanti de sorun olmuyor merak etmeyin...
mumy81
Site Gezgini
Site Gezgini

Missing user-rom    19 Ksm 2007, 1:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlarında dediğini gibi güvenlik kartını çıkarınca sorun düzeliyor benimde başıma gelmişti kartı çıkarınca düzeldi.ben bu şekilde 5 -6 makinanın güvenlik kartını çıkardım fakat yerine takmadım odada masamda çekmecede duruyor.onları takmasam acaba bir sorun oluşurmu bana birisi gelip bunlar ne geziyor burda dermi.
ickerya
Aktif Üye
Aktif Üye

Missing user-rom    19 Ksm 2007, 9:17Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kasayı açmadan bilgisayara bişey yapamazsın.Kasayı açacaksın güvenlik kartını sokup atacaksın sorunun hallolacak. Başka bir çaren yok.
ergin_tastan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Missing user-rom    22 Ksm 2007, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

Ama benim tavsiyem güvenlik kartının çıkarmadan önce ilk önce harddiskin bağlantısını sökün..Yoksa ekrana görüntü hiç gelmez..Deneyimle sabit
mewLut
Aktif Üye
Aktif Üye

Missing user-rom    10 Ksm 2008, 10:30Alıntıyla Cevap Gönder

Ewet arkadaşlar bende bu sorunu çözdüm, kasayı söküp güvenlik kartını çıkardım, sistemi yeniden yükledim(Perfect Xp ile) ve güvenlik kartını tekrardan tanıttım, Ufak tefek farklılıklar haricinde sistem sağlam çalışıyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

Missing user-rom

page generation = 0.43440 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)