Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Formatörlüğe 2. dönem devam etmzsem ne olacak?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
empati52
Aktif Üye
Aktif Üye

Formatörlüğe 2. dönem devam etmzsem ne olacak?    04 Ksm 2008, 21:32Alıntıyla Cevap Gönder

benim de yeni aklıma geldi hocam oluşabilecek bu sorun.açıkçası ben de karar vermemiş olsam da düşünüyorum yani.
kubilay_55
Yeni Üye
Yeni Üye

Formatörlüğe 2. dönem devam etmzsem ne olacak?    05 Ksm 2008, 15:38Alıntıyla Cevap Gönder

bende bırakacağım bu formatörlüğü sabahdan akşama kadar çalış..emeğimizin karşılığını alamıyoruz.
zturfan
Aktif Üye
Aktif Üye

Formatörlüğe 2. dönem devam etmzsem ne olacak?    05 Ksm 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar,kaldırmıyorlar mı bu formatörlüğü?Bazı okullara yazı göndermişler sanırım.İl formatörümüze de sordum , yazının geldiğini ancak detaylı açıklama olmadığını söyledi.Artık bundan sonra boş zamanlarımı formatörlükle geçirmeyi düşünüyorum ben Idea Laughing
kubilay_55
Yeni Üye
Yeni Üye

Formatörlüğe 2. dönem devam etmzsem ne olacak?    10 Ksm 2008, 8:27Alıntıyla Cevap Gönder

bende bırakıyorum.artık çekilmez oldu.emeğimizin karşılığını alamıyoruz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Formatörlüğe 2. dönem devam etmzsem ne olacak?

page generation = 0.20912 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)