|
|
| PGM Yazısı Eğiticilere de Uygulanırsa Ne Yaparsınız |
| Bırakırım |
|
87% |
[ 27 ] |
| Devam Ederim |
|
12% |
[ 4 ] |
|
| Toplam Oylar : 31 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ebfo45
Seçkin Üye

| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 07 Ksm 2008, 9:27 | |
| | PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa Ne Yaparsınız. | |
|
|
 |
f_usak
Aktif Üye

| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 07 Ksm 2008, 9:46 | |
| | uygulanacak............ | |
|
|
 |
sunsuli
Yeni Üye

|
| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 07 Ksm 2008, 10:42 | |
| Ne uygulanırsası. Uygulandı bile Pazartesi okulumdayım.Herkese Allah kolaylık versin | |
|
|
 |
raco38
Aktif Üye

|
| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 08 Ksm 2008, 0:11 | |
| | Uygulandığı halde devam etmek!!! Devam eden veya ederim diyen arkadaşlar kusura bakmasınlar ama ben kendi açımdan söylüyorum eşek- semer ilişkisinden başka bir şey değildir | |
|
|
 |
dincerk
Yeni Üye

|
| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 08 Ksm 2008, 14:01 | |
| | Ek ödemeler kesildiğinde yakında para da vermezler demiştik şaka yollu. Şaka gerçek oldu. Bunu hangi mantıkla yazdılar cidden merak ediyorum. | |
|
|
 |
formator5555
Aktif Üye

|
| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 08 Ksm 2008, 16:00 | |
| bütün eğitekilere başta genel müdür olmak üzere kocaman bir yuhhhhh
ellerine yüzlerine bulaştırdılar işi...görünüşte çok ağır görünen genel müdür gerçekte tüy kadar hafifmiş  | |
|
|
 |
by_kurt
Yeni Üye

|
| PGM Yazısı Eğiticilerde Uygulanırsa 09 Ksm 2008, 20:57 | |
| Değerli arkadaşlar bu işin tadı iyice kaçtı... Malum sorunları tek tek sıralamak zaman kaybı... Türkiye genelinde yaklaşık 600 civarında eğici formatör vardı... Bunlardan 150-200 civarında arkadaşımızın -2008 yılı içinde- şu ana kadar görevi bıraktığı söyleniyor... Devam etmek için makul bir sebeb kaldı mı?.. Bence son yazıdan sonra makul bir sebep kalmadı... Eğitici Formatörlüğün önemi malasef birçok il ve ilçe MEM tarafından kavranmış değil... Birçoğumuz bodrum katlarda, arşiv odalarında, bilgisayarı bile olamadan, saygın olmayan koşullarda çalışmak zorunda bırakılıyoruz...
EĞİTEK bizlere sahip çıkamıyor... Bir yönetmeliğimiz bile yok... Milyar değerlerle ifade edilen yatırımlar yapılıyor... e-okul rüyaları kuruluyor... bilgisayar destekli öğretime geçiş planları yapılıyor... öğretmenlerimizin bu dönüşümlere adaptosyonu eğitici formatörlerle sağlanacak deniliyor...
Birçoğumuz görevimizin yüklediği sorumluluk bilinciyle, her şeye rağmen üstün performas göstererek çalışıyoruz... Ne yazık ki bu son yazı bizleri çok incitti...
Bizleri demoralize ettiler... Bu iş bu raddeye geldikten sonra yürütülebilir mi??? Ne kadarımız şartlar düzeltilene kadar bu işi onurlu bir şekilde bırakacak, ne kadarımız her şeyi sineye çekip el-mahkum devam edecek??? Bekleyip göreceğiz...
Ben kendi adıma severek yaptığım, yaparken haz duyduğum bu saygın görevi, saygınlığı sağlanıncaya kadar-iade-i itibar edilinceye kadar- bırakmayı düşünüyorum... | |
|
|
 |
|
|