Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Commenius Projesi başvuru

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
adn
Aktif Üye
Aktif Üye

Commenius Projesi başvuru    09 Ksm 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu konuyu güncel tutalım.Gerçekten önemli bir organizasyon.Biz okul olarak çalışma ziyaretlerine başvurduk.ocak ayındada ortaklık için başvuracaz.kasım ayında yapılan kpds ye girdim ondan 70 üstü bir puan gelirse[biraz zor:)] hizmetiçi eğitimleri var ona başvurmak istiyorum.bir de asistanlık var.Onda dil şartı 60.ama en az 3 ay yurt dışında öğretmenlik yapma şartı var.Bir de irtibat seminerleri ona eğitici formatörler katılabiliyor yada idareciler.irtibat seminerlerinde dil şartı 50.eylül deki başvuruları bitti.haziran da tekrar var.
warez01
Aktif Üye
Aktif Üye

Commenius Projesi başvuru    09 Ksm 2008, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

Ya bizde çok istiyoruz da şimdiye kadar yapamadık. eğer okul projesi olarak başvuru düşünüyorsanız yapmanız gerekenler:
çeşitli ortak bulma siteleri var. buraya okulu tanıtan ilanlar bırakın. bizim iki arkadaşımız bu şekilde buldular. tavsiye edilen yöntem bu.yani hazır projeye ortak olmak...
proje hazırlama işi ise oldukça zor...
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Commenius Projesi başvuru    09 Ksm 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bana başvuruyu yapabileceğim linki verir misiniz?
Ama lütfen bu şu siteyi incele orada var demeyin zaten aradım bulamadım direk form mu dolduracaz ne dolduracaksak o linki verin yada artık n asıl başvuruluyorsa
fatihpc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Commenius Projesi başvuru    09 Ksm 2008, 18:02Alıntıyla Cevap Gönder

fatihpc yazmış:
arkadaşlar bana başvuruyu yapabileceğim linki verir misiniz?
Ama lütfen bu şu siteyi incele orada var demeyin zaten aradım bulamadım direk form mu dolduracaz ne dolduracaksak o linki verin yada artık n asıl başvuruluyorsa

güncel
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Commenius Projesi başvuru

page generation = 0.16502 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)