Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
waljan
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 12:09Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar her kafadan bi ses .bu olayın aslı nedir? son durum nedir. bazılarının yazdığı bu karamsar yazılar kafa karıştırmak içinmi.? Surprised
utopia
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

Maalesef doğru hocam
Aksaray da bütün formatörlükler iptal edildi.
Sırasıyla il il hepimiz mağdur olacağız anlaşılan
prentice
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni başlık açılmasın artık bu konuda hocam Yazı sitede var açıp bakın yazının amacı da belli
utopia
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 12:44Alıntıyla Cevap Gönder

Pardon prentice hocam yazının amacını ben mi yanlış anlıyorum aksaray ilimi?
Bu arada benim branşım bilişim teknolojileri belki onuda elimden almışlardır Surprised
maviekran
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 12:53Alıntıyla Cevap Gönder

iptal etsinler de kurtulalım artık ya, kimsenin bişeyden anladığı yok..formatör olup yatarak çok para kazandığımızı düşünüyorlar zaten.. allah belalarını versin..
alidemir
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 14:13Alıntıyla Cevap Gönder

Mardin'den selamlar. Aynı yazı Mardin'e de geldi. Milli Eğitime gittim ve ilgili şube müdürü ile görüştüm. Diyalog şöyle;

-Hocam sınıf öğretmeni misiniz?
-Hayır hocam. Bilişim teknolojileri öğretmeniyim
-Hocam okulunuzda kaç saat bilgisayar dersi var?
-32 saat (14 saat 6,7 ve 8. sınıflar 1'er saatten, 18 saat 4 ve 5. sınıflar 2'şer saatten)
-Hocam 32 saat derse girdikten sonra isterseniz formatörlük yapabilirsiniz.

tabii 32 saat derse girdikten sonra hiçbir öğretmen formatörlük yapmaz dedim ve ayrıldım. Konuşmadam hemen sonra tanıdık başka bir şube müdürü ile görüştüm. O bizi şöyle savundu yönetmeliğin sanırım 89 veya 90. maddesinde şöyle geçiyormuş; bir öğretmen görevini yaptıktan sonra müdür, müdür yrd gibi görevlerden başka kendisine bir görev verilemez..Yani ya sadece formatörlük veya sadece bilg. öğretmenliği.
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?    09 Ksm 2008, 14:35Alıntıyla Cevap Gönder

Kütahya da görev başvurusunu yaptıktan iki buçuk ay sonra olumsuz açıklama geldi. görev veren bazı illerde şimdi iptal ediyor bu kadar farklı uygulama tamamen yetersiz yönetimlerin sonucu öğretmenlere ve eğitime zarar vermekten başka birşey değil...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ?

page generation = 0.16982 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)