|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
waljan
Site Gezgini

|
| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 12:09 | |
| arkadaşlar her kafadan bi ses .bu olayın aslı nedir? son durum nedir. bazılarının yazdığı bu karamsar yazılar kafa karıştırmak içinmi.?  | |
|
|
 |
utopia
Site Gezgini

|
| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 12:39 | |
| Maalesef doğru hocam
Aksaray da bütün formatörlükler iptal edildi.
Sırasıyla il il hepimiz mağdur olacağız anlaşılan | |
|
|
 |
prentice
Tecrübeli Üye

| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 12:40 | |
| | Yeni başlık açılmasın artık bu konuda hocam Yazı sitede var açıp bakın yazının amacı da belli | |
|
|
 |
utopia
Site Gezgini

|
| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 12:44 | |
| Pardon prentice hocam yazının amacını ben mi yanlış anlıyorum aksaray ilimi?
Bu arada benim branşım bilişim teknolojileri belki onuda elimden almışlardır  | |
|
|
 |
maviekran
Aktif Üye

|
| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 12:53 | |
| | iptal etsinler de kurtulalım artık ya, kimsenin bişeyden anladığı yok..formatör olup yatarak çok para kazandığımızı düşünüyorlar zaten.. allah belalarını versin.. | |
|
|
 |
alidemir
Yeni Üye

|
| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 14:13 | |
| Mardin'den selamlar. Aynı yazı Mardin'e de geldi. Milli Eğitime gittim ve ilgili şube müdürü ile görüştüm. Diyalog şöyle;
-Hocam sınıf öğretmeni misiniz?
-Hayır hocam. Bilişim teknolojileri öğretmeniyim
-Hocam okulunuzda kaç saat bilgisayar dersi var?
-32 saat (14 saat 6,7 ve 8. sınıflar 1'er saatten, 18 saat 4 ve 5. sınıflar 2'şer saatten)
-Hocam 32 saat derse girdikten sonra isterseniz formatörlük yapabilirsiniz.
tabii 32 saat derse girdikten sonra hiçbir öğretmen formatörlük yapmaz dedim ve ayrıldım. Konuşmadam hemen sonra tanıdık başka bir şube müdürü ile görüştüm. O bizi şöyle savundu yönetmeliğin sanırım 89 veya 90. maddesinde şöyle geçiyormuş; bir öğretmen görevini yaptıktan sonra müdür, müdür yrd gibi görevlerden başka kendisine bir görev verilemez..Yani ya sadece formatörlük veya sadece bilg. öğretmenliği. | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK SONA ERİYORMUŞ? 09 Ksm 2008, 14:35 | |
| | Kütahya da görev başvurusunu yaptıktan iki buçuk ay sonra olumsuz açıklama geldi. görev veren bazı illerde şimdi iptal ediyor bu kadar farklı uygulama tamamen yetersiz yönetimlerin sonucu öğretmenlere ve eğitime zarar vermekten başka birşey değil... | |
|
|
 |
|
|