Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Ağ Problemi.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
marat
Site Gezgini
Site Gezgini

Ağ Problemi.    02 Ekm 2007, 15:08Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar BTS geçen yıl kurulmuş. Ben bu okula bu yıl geldim. BTS deki bilgisayarlar ağ yoluyla birbirine bağlı. Fakat benim sıkıntım. Bilgisayarlar arasında ağ üzerinden dosya alışverişi yapamıyorum. İzniniz olmayabilir tarzında birşey çıkıyo. Öğretmen bilgisayarından dahi öğrenci bilgisayarlarına ulaşamıyorum. Bilgisayarlarda XP profesional yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim. Surprised
namso
Yeni Üye
Yeni Üye

Ağ Problemi.    02 Ekm 2007, 15:17Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım konuk hesabı yada sınırlı hesapla açılıyor olabilir, yönetici olarak girmen lazım.
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

Ağ Problemi.    02 Ekm 2007, 15:33Alıntıyla Cevap Gönder

bazı xp yüklemelerinde oluyodu bu karşılaşanlar vardır muhakak
bu makineyi kullanma yetkiniz olmayabilir sunucu yöneticisine başvurun diye uyarı veriyor
bağlanmak istediğiniz makinede paylaşılan kaynağın paylaşım özelliklerinde hangi kullanıcaların erişeceğini belirledğiniz bölüme bağlanmak için kullandığınız pc nin adını yazınca erişim sağlanıyor .

bunu şuna benzetiyorum ilk geldiğimde win2000 vardı okulda ana pc olarak diğer bilgisayarlar 98 di ve ben onlara istediğim gibi ulaşabilmeme rağmen onlar benim bilgisayarıma bağlanamıyolardı pc izin vermiyodu onun gibi aynı..
bridget
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ağ Problemi.    03 Ekm 2007, 9:40Alıntıyla Cevap Gönder

hocam yönetici olarak nasıl girebiliriz??? kendi bilg dan bağlanmak istediğimide kullanıcı adı&şifre istiyor..ben yeni atandığım için bilmiyorum.. acaba ne yapmalıyım?
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Ağ Problemi.    03 Ekm 2007, 9:52Alıntıyla Cevap Gönder

marat yazmış:
Arkadaşlar BTS geçen yıl kurulmuş. Ben bu okula bu yıl geldim. BTS deki bilgisayarlar ağ yoluyla birbirine bağlı. Fakat benim sıkıntım. Bilgisayarlar arasında ağ üzerinden dosya alışverişi yapamıyorum. İzniniz olmayabilir tarzında birşey çıkıyo. Öğretmen bilgisayarından dahi öğrenci bilgisayarlarına ulaşamıyorum. Bilgisayarlarda XP profesional yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim. Surprised

hocam bende de oluyordu bunun için şunu dene

başlat/denetşm masasında ağ ve internet bağlantıları var onu tıkla

ordan ağ kurulum sihirbazı var aşağıda onu tıkla

çalışma grubu iistiyor bütün bilgisayarda aynı olmalı burası hep ileri ileri de

ennn sonda dosya ve yazıcı paylaşımını aç-açma diye iki tane seçenek gelecek ordan aç olanı seçeceksin

tamam diyeceksin

artık dosya paylaşmana açmana izin verecektir
marat
Site Gezgini
Site Gezgini

Tşk    03 Ekm 2007, 10:43Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar cavaplarınız için teşekkür Wink ler...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Ağ Problemi.

page generation = 0.12561 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması