|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
marat
Site Gezgini

| Ağ Problemi. 02 Ekm 2007, 15:08 | |
| Arkadaşlar BTS geçen yıl kurulmuş. Ben bu okula bu yıl geldim. BTS deki bilgisayarlar ağ yoluyla birbirine bağlı. Fakat benim sıkıntım. Bilgisayarlar arasında ağ üzerinden dosya alışverişi yapamıyorum. İzniniz olmayabilir tarzında birşey çıkıyo. Öğretmen bilgisayarından dahi öğrenci bilgisayarlarına ulaşamıyorum. Bilgisayarlarda XP profesional yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim.  | | |
|  | namso
Yeni Üye

| Ağ Problemi. 02 Ekm 2007, 15:17 | |
| | Arkadaşım konuk hesabı yada sınırlı hesapla açılıyor olabilir, yönetici olarak girmen lazım. | | |
|  | gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1313 Konum: Artvin & Balıkesirli |
| Ağ Problemi. 02 Ekm 2007, 15:33 | |
| bazı xp yüklemelerinde oluyodu bu karşılaşanlar vardır muhakak
bu makineyi kullanma yetkiniz olmayabilir sunucu yöneticisine başvurun diye uyarı veriyor
bağlanmak istediğiniz makinede paylaşılan kaynağın paylaşım özelliklerinde hangi kullanıcaların erişeceğini belirledğiniz bölüme bağlanmak için kullandığınız pc nin adını yazınca erişim sağlanıyor .
bunu şuna benzetiyorum ilk geldiğimde win2000 vardı okulda ana pc olarak diğer bilgisayarlar 98 di ve ben onlara istediğim gibi ulaşabilmeme rağmen onlar benim bilgisayarıma bağlanamıyolardı pc izin vermiyodu onun gibi aynı.. | | |
|  | bridget
Seçkin Üye

| Ağ Problemi. 03 Ekm 2007, 9:40 | |
| | hocam yönetici olarak nasıl girebiliriz??? kendi bilg dan bağlanmak istediğimide kullanıcı adı&şifre istiyor..ben yeni atandığım için bilmiyorum.. acaba ne yapmalıyım? | | |
|  | nedenben
Seçkin Üye

| Re: Ağ Problemi. 03 Ekm 2007, 9:52 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar BTS geçen yıl kurulmuş. Ben bu okula bu yıl geldim. BTS deki bilgisayarlar ağ yoluyla birbirine bağlı. Fakat benim sıkıntım. Bilgisayarlar arasında ağ üzerinden dosya alışverişi yapamıyorum. İzniniz olmayabilir tarzında birşey çıkıyo. Öğretmen bilgisayarından dahi öğrenci bilgisayarlarına ulaşamıyorum. Bilgisayarlarda XP profesional yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim.  |
hocam bende de oluyordu bunun için şunu dene
başlat/denetşm masasında ağ ve internet bağlantıları var onu tıkla
ordan ağ kurulum sihirbazı var aşağıda onu tıkla
çalışma grubu iistiyor bütün bilgisayarda aynı olmalı burası hep ileri ileri de
ennn sonda dosya ve yazıcı paylaşımını aç-açma diye iki tane seçenek gelecek ordan aç olanı seçeceksin
tamam diyeceksin
artık dosya paylaşmana açmana izin verecektir | | |
|  | marat
Site Gezgini

| Tşk 03 Ekm 2007, 10:43 | |
| Arkadaşlar cavaplarınız için teşekkür ler... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.12561 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|