Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
byburcuva
Yeni Üye
Yeni Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    04 Ksm 2008, 1:59Alıntıyla Cevap Gönder

300 ytl gibi bir fiyata ne çok ne az derler ve iyi gelir yaptırırlar..size bu fiyat uyarmı bilemem
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    04 Ksm 2008, 7:24Alıntıyla Cevap Gönder

hocam en az 500YTL.bundan aşağısına hiçbir şekilde değimiyor söyleyeyim.Ucuzunu başkasına yaptırsın.

Zaten yaptıktan sonra bunu ekle şunu ekleleri de dahil et Smile
boss2
Aktif Üye
Aktif Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    04 Ksm 2008, 7:58Alıntıyla Cevap Gönder

bnecede enaz 500 ytl
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    04 Ksm 2008, 8:29Alıntıyla Cevap Gönder

suatozt yazmış:
Hocam tam 4 sene özel sektörde çalıştım. bu konuda kesinlikle bir standart yok. Müşteriye göre fiyat, nabza göre şerbet vereceksin. Karşıdaki biraz işten anlıyosa sadece kodlamaya bu anlattıkların için 150 ytlden fazla vermez. Ama komple tasarımla beraber anahtar teslim bir fiyat verceksen yapacağın tasarıma göre değişir. Hadi kolay gelsin

Bende bu işin içinde olduğum için arkadaşa katııyorum. Yapacağın iş sadece veritabanı bağlamaksa yukarıdaki fiyat max .
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    07 Ksm 2008, 22:30Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar siteyi bitirdim aldığım para 800 YTL allah bereket versin
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    07 Ksm 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

ozgur_karabuk yazmış:
Arkadaşlar siteyi bitirdim aldığım para 800 YTL allah bereket versin

hocam eğer sizin içinde bir problem yoksa adresi paylaşmanız mümkün mü?
kobalt
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    07 Ksm 2008, 23:58Alıntıyla Cevap Gönder

Bende merak ettim yollarsan sevinirim bir bakalım bizde siteye
ozgur_karabuk
Site Gezgini
Site Gezgini

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    08 Ksm 2008, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar şuan veremem, adamdan 1000 YTl istedim vermedi 800 gönderdi 200 ü bir türlü alacam benim yapmadığım duyurlar kısmını ve ön kayıt ve ziyaretci defterini mantıksla hata yaptırıp oradan paramı alacam sonra veririm siteyi sizlere

En son ozgur_karabuk tarafından 08 Ksm 2008, 20:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
RoboTek
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR    08 Ksm 2008, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

bizim müdürü aldım bir webmastera sonra bir şirkete gitmiştik müdür şekilli bir site istiyor durmadan şirket 1500 ytl; serbest tasarımcı 1000 ytl istemişti işte o gün dw8-fw8-flash öğrenmeye başladım beleşe yaptım müdür çakırkeyf...şunu gördüm bu işte para var ve yaparken eğleniyorsunuz Mr. Green Idea Rolling Eyes
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

Asp sitesi için fiyat teklifi LÜTFEN İLGİLENİN ARKDAşLAR

page generation = 2.81840 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)