|
|
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
selocan32
Aktif Üye

Kayıt: 25 Eyl 2007 Mesajlar: 247 Konum: Bilecik / Gölpazarı |
| Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev 07 Ksm 2008, 16:14 | |
| Adım adım bilgisayarcıların formatörlükleri de kalkacak gibi görünüyor. Ama bunu alıştıra alıştıra yapıyorlar. önce branş dışı olanlar daha sonra branşı BT olanlar 6-10 sınırlaması kalkacak ve 21 saat derse girebilecekler vs. ve daha sonra bir haber formatörlükler kaldırıldı. Hayırlı olsun.  | | |
|  | formatörüm
Site Gezgini

| Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev 07 Ksm 2008, 18:28 | |
| Bilgisayar öğretmenlerinin öncelikli görevinin bilgisayer derslerine girmek olduğunu; okulda açık bilgisayer dersi kalmadığı takdirde formatörlük görevini ek görev olarak yapabileceğini belirten bir yazı.Olması gerektiği gibi çünki tüm branş öğretmenlerinin öncelikli görevi ders görevidir.Selamlar.  | | |
|  | unal68
Yeni Üye

| Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev 08 Ksm 2008, 19:29 | |
| Arkadaşlar ufak bir çekişme seziyorum ve üzüntülerimi bildirmek isterim sizler zaten BT öğretmeni olarak asli görevlerinizi yerine getiriyorsunuz isterseniz ek olarak formatörlük yaparsınız diyor ama diğer branş (mesala ben asli görevim olan ders saati 12 bunun dışında devam etmek isterdim) olan benim görevlendirmem iptal edilirse BT öğretmeni yok kime bırakacağım ben labaratuvarı devlet okula 35 bin lik labaratuvar kurdu ve şimdi atıl duruma geri bıraktı amacımız teknolojiyi öğretmenle ve öğrenciyle buluşturmaktı şimdi teknoloji yatmaya başlayacak bumudur istediğiniz bu mu sizin anlayışınız.
O zaman hayırlı olsun Aksaray ilinde bütün görevlendirmeler iptal edildi.
Yaşasın  | | |
|  | ozahit
Aktif Üye

| Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev 08 Ksm 2008, 19:34 | |
| | bu yazı sivatada yayınlandı cevap yazmamızı istediler henüz ayrınıtılı konuşmadım il formatörü ile bi görüşelim eğer 20 saat derse girecen derse hemen iptal etmeyi düşünüyorum, hem 20 saat derse girip hemde akşam 5' e kadar beklemeyi hiç düşünmüyorum | | |
|  |
| |
 | | 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
page generation = 0.16980 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|