Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
selocan32
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 16:14Alıntıyla Cevap Gönder

Adım adım bilgisayarcıların formatörlükleri de kalkacak gibi görünüyor. Ama bunu alıştıra alıştıra yapıyorlar. önce branş dışı olanlar daha sonra branşı BT olanlar 6-10 sınırlaması kalkacak ve 21 saat derse girebilecekler vs. ve daha sonra bir haber formatörlükler kaldırıldı. Hayırlı olsun. Embarassed
formatörüm
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 18:28Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgisayar öğretmenlerinin öncelikli görevinin bilgisayer derslerine girmek olduğunu; okulda açık bilgisayer dersi kalmadığı takdirde formatörlük görevini ek görev olarak yapabileceğini belirten bir yazı.Olması gerektiği gibi çünki tüm branş öğretmenlerinin öncelikli görevi ders görevidir.Selamlar. Exclamation
unal68
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    08 Ksm 2008, 19:29Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ufak bir çekişme seziyorum ve üzüntülerimi bildirmek isterim sizler zaten BT öğretmeni olarak asli görevlerinizi yerine getiriyorsunuz isterseniz ek olarak formatörlük yaparsınız diyor ama diğer branş (mesala ben asli görevim olan ders saati 12 bunun dışında devam etmek isterdim) olan benim görevlendirmem iptal edilirse BT öğretmeni yok kime bırakacağım ben labaratuvarı devlet okula 35 bin lik labaratuvar kurdu ve şimdi atıl duruma geri bıraktı amacımız teknolojiyi öğretmenle ve öğrenciyle buluşturmaktı şimdi teknoloji yatmaya başlayacak bumudur istediğiniz bu mu sizin anlayışınız.
O zaman hayırlı olsun Aksaray ilinde bütün görevlendirmeler iptal edildi.
Yaşasın Exclamation Exclamation Exclamation
ozahit
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    08 Ksm 2008, 19:34Alıntıyla Cevap Gönder

bu yazı sivatada yayınlandı cevap yazmamızı istediler henüz ayrınıtılı konuşmadım il formatörü ile bi görüşelim eğer 20 saat derse girecen derse hemen iptal etmeyi düşünüyorum, hem 20 saat derse girip hemde akşam 5' e kadar beklemeyi hiç düşünmüyorum
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev

page generation = 0.16980 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)