|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ebfox45
Yeni Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 03 Ksm 2008, 11:01 | |
| | ilsisteki tarihler son yapılan güncelleme eğitiminden (27-01 kasım) . önce hizmet içilere verilen tarihler bu tarihlerde değişme olacak gibi bu eğitimdeki kurslarda mersin yada yalova olarak düşünülüyor.tarihler yine ocak-şubat tatili arası olacağı kesin ama. | |
|
|
 |
ertanbadem
Aktif Üye

|
| Konu Belli 06 Ksm 2008, 1:08 | |
|
 |
 |
ilsisteki tarihler son yapılan güncelleme eğitiminden (27-01 kasım) . önce hizmet içilere verilen tarihler bu tarihlerde değişme olacak gibi bu eğitimdeki kurslarda mersin yada yalova olarak düşünülüyor.tarihler yine ocak-şubat tatili arası olacağı kesin ama. |
Arkadaşlar bu dönem başında konu hakkında yazmıştım.Bir özel firma ile (Web) anlaşıp bize 21classes ve wiki.is in sağladığı olanakları ücretsiz sağlamalarına dair söz alıp eğiteki aradım. Aradığım gün de eğitekte bu konu hakkında toplantı varmış öğle arasındaydılar. Durumu anlattım.Onlar da aynı sıkıntıdan dolayı bu sistemleri meb serverleri üzerinde kurmak adına toplandıklarını söylediler. Bu çalışma çok hoşuma gitti.Çünkü Kursta en çok zorlandığım anlar ingilizce siteleri öğretmenlere kullandırmaktı.New ENTRY-Edit ENTRY arasındaki farkı bazı arkadaşlara bin kez söylemek zorunda kalıyordum.Hala hello diyecek kadar ingilizce bilmeyen öğretmenlerimiz var. Eğitek bunu iyi düşünmüş .Sanırım bu sistem oluşmak üzere,,,ama bu benim tahminim. Bu nedenle4-5 günlük bir ilave intel kursu alabiliriz.Salt yeni blog ve wiki sisteminin kullanımı için. Tabii bunlar tahmin.Saygılar... | |
|
|
 |
alsniket
Aktif Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 7:45 | |
| Arkadaşlar bu dönem başında konu hakkında yazmıştım.Bir özel firma ile (Web) anlaşıp bize 21classes ve wiki.is in sağladığı olanakları ücretsiz sağlamalarına dair söz alıp eğiteki aradım. Aradığım gün de eğitekte bu konu hakkında toplantı varmış öğle arasındaydılar. Durumu anlattım.Onlar da aynı sıkıntıdan dolayı bu sistemleri meb serverleri üzerinde kurmak adına toplandıklarını söylediler. Bu çalışma çok hoşuma gitti.Çünkü Kursta en çok zorlandığım anlar ingilizce siteleri öğretmenlere kullandırmaktı.New ENTRY-Edit ENTRY arasındaki farkı bazı arkadaşlara bin kez söylemek zorunda kalıyordum.Hala hello diyecek kadar ingilizce bilmeyen öğretmenlerimiz var. Eğitek bunu iyi düşünmüş .Sanırım bu sistem oluşmak üzere,,,ama bu benim tahminim. Bu nedenle4-5 günlük bir ilave intel kursu alabiliriz.Salt yeni blog ve wiki sisteminin kullanımı için. Tabii bunlar tahmin.Saygılar...
bu eğitimler sadece eğiticilere mi veriliyorgeçen yıl yapılan sınavı geçenler ama eğitici olmayanlara verilmiyor mu ????* bunun için başvurmak mı lazım ???? prosedür nasıl işliyor açıklar mısınız???????? | |
|
|
 |
semraaa14
Seçkin Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 7:58 | |
| | Bu seminere sadece eğitici formatörler mi katılıyor yoksa herkes katılabilir mi? katılmak için ne yapılması gerekiyor? | |
|
|
 |
cakin
Aktif Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 8:19 | |
| | bu kursları sınava girip eğitici olarak görev alanlar alabiliyorlar. | |
|
|
 |
alsniket
Aktif Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 9:36 | |
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 8:19
--------------------------------------------------------------------------------
bu kursları sınava girip eğitici olarak görev alanlar alabiliyorlar.
başvuru falan nasıl yapılıyor egitek mi açğırıyor nasıl oluyor anlatır mısınız lütfen | |
|
|
 |
cakin
Aktif Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 10:03 | |
| | başvurup görev alan eğiticileri resen alıyolar bu kursa hocam. ilsisteki hizmet içi bölümünden nerede, ne zaman kursa alınacağınızı öğrenebiliyorsunuz. kursa alındığınız zaman telefonla da bildiriyolar. siz bi şey yapmıyosunuz yani. | |
|
|
 |
asena46
Yeni Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 06 Ksm 2008, 23:30 | |
| | Intel Öğretmen Programı Seminerleri hizmetiçi başvuru ekranında görülüyor arkadaşlar. Başvuru ekranına girerseniz ilsisten, farklı illerde farklı tarihlerde ocak-şubat planlamalar yapıldığı göreceksiniz. | |
|
|
 |
cakin
Aktif Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 07 Ksm 2008, 13:17 | |
| | bu seminerlere yine resen mi alacaklar acaba? yoksa başvuru mu yapmamız gerekiyo? | |
|
|
 |
ertanbadem
Aktif Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 08 Ksm 2008, 1:15 | |
| | Ben uygun zaman başvuru yaptım ne olur ne olmaz. Çünkü öncekine denk gelen kursum var. Sizlerde hangisi uygunsa ona göre yapın belki seçme hakkı tanınmıştır. | |
|
|
 |
asena46
Yeni Üye

|
| İntel Öğretmen Kursları son dakika 08 Ksm 2008, 10:54 | |
| | Arkadaşlar bu kurslar resen alım yapılan kurslardır. İllerden Ocak-haziran döneminde görevlendirmesi yapılan eğiticiler ve ndaha önce intel öğretmen programı alan eğitciler kursa gideceklerdir. (ocaktan sonra kaç eğitici kalır tabiki bilinmez) Eğer daha önce intel öğretmen programu kursu aldıysanız, 5 günlük güncelleme eğitimine gidersiniz. Sizin başvuru yapmamanız bu eğitime gitmeyeceksiniz anlamına gelmez. Birde sisteme de yeni intel öğretmen programı kursları görünüyor. Sanıyorum bu eğitimlere de daha önce eğitim almayan eğiticiler çağırılacak. | |
|
|
 |
|
|