Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

ASP.NET öğreniyorum. Sorunum Var. YARDIM!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
cakin
Aktif Üye
Aktif Üye

ASP.NET öğreniyorum. Sorunum Var. YARDIM!!    20 Ekm 2008, 12:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar kısa bir süre önce ASP.Net öğrenmeye başladım. IIS ayarlarını yaptım. Visual Studio 2005 kullanıyorum. Kitabın verdiği talimatları harfiyen yerine getiriyorum ama sayfayı görüntülemek istediğimde sürekli şu hatayı veriyor.

XML sayfası görüntülenemiyor
XML girişi XSL stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

--------------------------------------------------------------------------------

Ad geçersiz bir karakterle başladı. 'http://localhost/ASPNETStepByStep/helloworld.aspx' kaynağı işlenirken hata oluştu. Sa...

<% @ Page Language="C#" %>
-^

Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
canora
Yeni Üye
Yeni Üye

ASP.NET öğreniyorum. Sorunum Var. YARDIM!!    20 Ekm 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

Siz veya kurulum programları ASP.NET ayarlarını yanlış yapmış olabilir.

Başlat / Çalıştır'a,

C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_regiis -i

komutunu yazın ve çalıştırın, arkasından

C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_regiis -e

komutunu çalıştırın.

İşlemler bittikten sonra IIS'yi tekrar başlatın.

Eğer ASP.NET sürümü farklı ise v2.0.50727 yazan yere sürümünüzü yazın (v1.0.3705 veya v1.1.4322). Sürümü bilmiyorsanız C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework klasörüne bakın. Orada her sürüm için bir

klasör vardır.Sürüm numaralarını oradan öğrenebilir ve klasör isimlerini kopyalayabilirsiniz.

Eğer bu şekilde sorun çözülmezse;

IIS ayarlarına girin ve ASP.NET ile ilgili olarak boş bir liste seçeneği var mı bakın. Varsa listeden uygun seçeneği seçin.

İyi çalışmalar.
frontierreader
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ASP.NET öğreniyorum. Sorunum Var. YARDIM!!    07 Ksm 2008, 17:52Alıntıyla Cevap Gönder

hoacm teşekkürler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Programlama ---> ASP - ASP.NET

ASP.NET öğreniyorum. Sorunum Var. YARDIM!!

page generation = 0.18391 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)