|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
musasrt
Site Gezgini

|
| SINIF SİLİNİP YENİDEN EKLENEBİLİR Mİ? 07 Ksm 2008, 9:44 | |
| | MERHABA ARKADAŞLAR BİZİM OKULDA SINIFLARDA ÇOK DEĞİŞMELER VAR O YÜZDEN TÜM SINIFALRI SİLİP YENİDEN EKLEYEBİLİR MİYİM? BU ŞEKİLDE YAPRSAM HERHANGİ BİR SORUN ÇIKAR MI? | | |
|  | seldabal
Yeni Üye

| SINIF SİLİNİP YENİDEN EKLENEBİLİR Mİ? 07 Ksm 2008, 11:57 | |
| başka bir başlıkta yazmıştım.benim de sorunum aynıydı mesajıma kimseden cevap gelmedi. mezun olan 8. sınıf öğrencilerini arıyorum onlar bile silindi olarak çıkıyor. öğrenciyi sildiğim halde aynı kullanıcı adını veremiyorum.
önceki mesajım:
arkadaşlar ben geçen sene bütün öğrencileri kaydettim. kullanıcı adı olarak okuladı@okulnumarası vermiştim. bu sene nakil gidenler oldu. numaraları yeni öğrencilere verildi. giden öğrencileri sildiğim halde yeni öğrencileri girince kullanıcı adı daha önce verildi hatası veriyor. bütün öğrencileri sildim öğrenci sayısı 0 göründüğü halde yinede aynı hatayı veriyor. kullanıcı adı ile arama yapınca eski öğrenciler çıkıyor ancak silindi olarak görünüyor.
bu sorunu nasıl çözebilirim. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13372 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|