Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

format atamıyorum?????

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:16Alıntıyla Cevap Gönder

biosa girdim sıralamayı disket-cdrom-hdd yaptım ama yinede cd yi görmüyor şimdi de biosa giremiyorumm cd den boot edemiyorum biosa da giremiyorum lütfen yardımmm..
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:22Alıntıyla Cevap Gönder

biosa neden giremiyorumm ?????????f2 ye basıyorum ama normal windows çalışmaya başlıyor
adurmus
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kasayı aç, bios pilini sök, biraz bekle, tekrar tak,bi daha dene kolay gelsin
ismailayyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:31Alıntıyla Cevap Gönder

bios a girmek için ilk açılış ekranı gelmiyor mu? del tuşuna veya bahsettiğin f2 tuşunda açılmaması ilginç. kasayı açabilirsen bios pilini çıkarabilirsin. 10 dak. kadar bekledikten sonra bios fabrika ayarlarına döner. umarım bios a girebilirsin.
diğer srouna gelince; sorunlar bazen farklı da olabilir. olası nedenleri sıralamak yerine kısaca sen yine bios a gir ve diğer boot aygıtlarını "disable" yap. sadece first boot seçeneğinde cd olsun.
kolya gelsin
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam garanti kapsamında açamam ki kasayııSad((((((((((((
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:39Alıntıyla Cevap Gönder

kasayı açmadan biosa girmenin başka yolu yok mu?bir kez girdim sıralamayı değiştirdim şimdi giremiyorum f2 del hiçbir tuşla girilmiyorr..Sad(((((((8
ceren2005
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:41Alıntıyla Cevap Gönder

Güvenlik kartı var mı bilgisayarda.? Eğer varca CD rom u seçtikten sonra değişiyor. Boot kısmında advanted kısmını normal yap. Tamamen BİOS un ile ilgili diyebilirim
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 8:44Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ama geçti artık yapamıyorum ve biosa giremiyorummmmmmm:(((((biosa girebilsem yapacam amaaaa:(:(nasıl giricem of çıldırcam
wp
Site Gezgini
Site Gezgini

kasayı açıp bios pilini çıkarabilirsiniz    07 Ksm 2008, 9:00Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kasayı açmanız sorun olmaz yetkililer geldiğinde bana açabilirsiniz hocam sorun değil demişlerdi ve bilgisayarda güvenlik kartı varsa çıkarın bence çünkü o kart sorun çıkarmaktan başka işe yaramıyor onun yerine deepfreze kullanabilirsiniz.
ismailayyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 9:17Alıntıyla Cevap Gönder

ben garanti kapsamındaki 10+1 biligsayarı açmıştım. hepsinin güvenlik kartlarını donanımsal olarak kaldırmıştım (tabi yazılımsal olarak da). donanım sorunu olmadıkça garanti pek bir işe yaramıyor doğrusu. ben de aynı problemle karşılaştığımda (ilk toy zamanlarım) servisin gelmesi 2 haftayı bulmuştu. basit bir ayar için ise tamir süresi 10 günü bulmuştu. o gün bu gün bütün kasaları açıyorum rahatlıyorum. bazen otopsi iyi geliyor Laughing
adurmus
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 9:17Alıntıyla Cevap Gönder

kasanın elektrik kablosunu çıkarıp biraz bekleyin tekrar takıp bi daha deneyin bazan faydası oluyor gene çözemezseniz çağırın servisi gelip yapsınlar
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

format atamıyorum?????    07 Ksm 2008, 11:35Alıntıyla Cevap Gönder

bütün hocalarıma teşekkürler..sorunu çözdüm,kasanınn elektriğini boşalttım,söktüm tekrar taktım,çözüldü,format da attım..bu öğretmenler odasındaki bilgisayardı,internete girince idarenin bilgisayarları kasılıyordu,ben de formattan sonra ağ grubunu değiştirdim..şimdi artık sorun kalmamıştır heralde...umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor,biraz da sabır:)ben daha yeniyim de:)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

format atamıyorum?????

page generation = 0.16732 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)