Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
serdar25
Yeni Üye
Yeni Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 0:48Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar okulumda formatör olmadan önce iyi anlaştığım bilgisayar derslerine ücretli giren arkadaşla tartışmaya başladık. haftada 2 gün geliyor ve her gelişince bana bilgisayarların çalışmadığını, ders işleyemediğini, benim bu işi yapamadığımı söylüyor. halbuki bilgisayarlar canavar gibi çalışıyor.
dün dedi ki ben hafta sonu gelip hepsini yeniden kuracam. ben de bilgisayarlara benim iznim olmadan hiçbir işlem yapamazsın dedim. ne olacak bu durum? okulda öğretmenlerin herşeyde bana gelmeleri, bilgisayarlarla ilgilenmem zoruna mı gitti acaba? acaba yukarıda dediğim doğru mu? görüşlerinizi paylaşır mısınız?
okyanus41
Site Gezgini
Site Gezgini

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 0:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam polemiğe girmenize gerek yok. kulvarlarınız ve yaptığınız işler farklı. bunu güzellikle anlatın o da anlayacaktır. birbirinize yararınız olur bence. onun bilgi birikiminden faydalanın derim. kolay gelsin
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 1:00Alıntıyla Cevap Gönder

katılıyorum sana...zoruna gitmiş arkadaşın....sen şöyle cevap ver...zoruna gittiyse sen formatör ol,,, de bence...sorun çıkarırsada ver yolu gitsin girdiği derslere sen gir kafan ağrımasın..ya uyumlu olsun yada gitsin...(sen formatörsün , konuyu sen anlattın ve iyi biri olduğunu varsayarak söyledim...)
hasari
Süper Üye
Süper Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 7:35Alıntıyla Cevap Gönder

Hafta sonu gelip yapsın ozaman neden engel oluyorsunuz. Madem çok bilgili kendisi bahane arayıp duruyor gelsinde yapsın. Emin ol sadece plof yapıyor hafta sonu geleceğinden değil yani. Kafaya takma konuşup dursun.
cekgul
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 9:05Alıntıyla Cevap Gönder

Polemiğe gerek yok arkadaşım. Olur de, hafta içi birgün ver ve beraber yapalım de. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bakarsın sen ondan birşeyler öğrenmişsin veya o senden.Bu arada niyetinin ne olduğu da ortaya çıkar.
Bursa_Formatör
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 9:24Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam büyütülecek bi olay yok hafta içi bir gün yada haftasonu ayarlayın beraberce formatlayın iş olur biter.Bide ghost alırsınız istediğiniz zaman zahmetsizce kurulum yaparsınız.

Diğer arkadaştan görüşünü almadan zoruna gitmiş demek yargısız infaza giriyor lütfen biraz dikkat edelim.Empati kuralım.
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 9:51Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam beraber formatlayın bir bilgisayarı, yükleyin programları, alın imajını. Kurun diğerlerine de.

Formatörseniz bu sizin göreviniz. Size yardıma da hazırmış madem.

Beraber yeniden kurun sistemleri olsun bitsin.

Siz tembellik, o da kapris yaparsa bu sorun çözülmez.

Memnun değil ki bilgisayarlardan, yeniden sistem kurmak istiyor. Siz neden yanaşmıyorsunuz buna.

Fakat imajını alacağınız bilgisayara iyi özenin. Gereksiz programlar kurmayın. İptal edeceğiniz update vs. varsa yapın, değiştireceğiniz ayarları baştan iyi belirleyin. Bu bilgisayar 1-2 gününüzü alsın.

Imajleri yüklemek de en fazla 1 gün.
sitelerde
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam beraber formatlayın bir bilgisayarı, yükleyin programları, alın imajını. Kurun diğerlerine de.

Formatörseniz bu sizin göreviniz. Size yardıma da hazırmış madem.

Beraber yeniden kurun sistemleri olsun bitsin.

Siz tembellik, o da kapris yaparsa bu sorun çözülmez.

Memnun değil ki bilgisayarlardan, yeniden sistem kurmak istiyor. Siz neden yanaşmıyorsunuz buna.

Fakat imajını alacağınız bilgisayara iyi özenin. Gereksiz programlar kurmayın. İptal edeceğiniz update vs. varsa yapın, değiştireceğiniz ayarları baştan iyi belirleyin. Bu bilgisayar 1-2 hatta 3 gününüzü alsın.

Imajleri yüklemek de en fazla 1 gün.
pasteur
Site Gezgini
Site Gezgini

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

beraber yaparsanız daha iyi olur. yok yine sorun çıkarırsa cumartesi günü gelip kendisi yapsın....
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 11:05Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam beraber kurdurmamakla haklı ! Ücretli öğretmen arkadaşın yaptığı kabalık ve sadece güç gösterisi.

serdar25 hocam branşınız ne? Bilişim Tek. ise yeni yazıya göre girin tüm bilgisayar derslerine sorun ortadan kalkar... Çünkü o arkadaşın gireceği ders kalmaz ortada. Devlette boşuna ücret ödemiş olmaz. He branşınız BT değilse yeni yazıya göre zaten size boş zaman kalmayabilir. O zaman birtane bile sağlam bilgisayar bulamaz. Her cumartesi gelir işte o vakit.

Çok yüz göz olmaya gerek yok. sizinde lab. o arkadaşa kurdurmak gibi bir (formatör olduğunuz için) iznizde olamaz. bu gün kurar sonra gider ilçeye bizim formatör oturduğu yerden para alıyor bilgisayarları bile ben kuruyorum der bir daha ki görevlendirmelerde görev vermezler. siz bildiğinizi yapın. takıldığınız yerler varsa forumda sorun bizimle paylaşın yardımcı olalım.

Bilgisayarda sorun yok diyorsanız bu işte art niyet sezdim ben. Sakın kurdurtmayın şimdilik millet formatörlüğü kötülemek için yer arıyor zaten.
gerginsinkuzum
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?    07 Ksm 2008, 11:25Alıntıyla Cevap Gönder

hocam aslında ben de bilgisayar öğretmeniyim ama formatör bir arkadaş gelse onunla polamiğe girmek yerine ondan faydalanmaya çalşırım..arkadaş biraz kapris yapmış çekememiş sanırım sizin daha usta olmanızı..sizin en iyi davranışı yapacağınıza inanıyorum
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

bilgisayar dersine giren arkadaşla polemik?

page generation = 0.14046 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)